«Πιστεύουμε στην πρόκριση, βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο προπονητής της Μπάρκομ, Ούγκις Κράστινς, μιλά αποκλειστικά στο INPAOK για τις μάχες των δύο ομάδων
Πηγή: inpaok.com
«Πιστεύουμε στην πρόκριση, βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ»

Την Μπάρκομ-Καζάνι για τους «32» του CEV Cup αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης ο ΠΑΟΚ (19/12 – 19:00), στον επαναληπτικό του 1-3 της Ουκρανίας, με το οποίο ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στην επόμενη φάση της εν λόγω διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Μπάρκομ, Ούγκις Κράστινς, μίλησε στο INPAOK για την επικείμενη αναμέτρηση των δύο «μονομάχων», τονίζοντας ότι η ομάδα του πιστεύει στην πρόκριση, όσο δύσκολη και αν είναι αυτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αυστριακός τεχνικός:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα που έχει φέρει. Είναι ένα πολύ έμπειρο σύνολο, καθώς έχει αθλητές με μεγάλες παραστάσεις».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, και κέρδισε δίκαια. Είχαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή, και ως εκ τούτου στις αλλαγές, καθώς δυσκολευτήκαμε πολύ από το πιεστικό σερβίς που μας έκανε ο αντίπαλος, οπότε θεωρώ ότι ήταν ένας βασικός παράγοντας που χάσαμε με 1-3».

Αν η ομάδα του πιστεύει στην πρόκριση: «Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση, δεν γίνεται να παίξουμε με κατεβασμένα τα χέρια. Σίγουρα όμως, για να την διεκδικήσουμε, και πόσο μάλλον να έρθει, πρέπει να αγωνιστούμε με πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση απ’ότι στο πρώτο ματς».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στην Ουκρανία έπαιξε με τον Τερζή ενώ στον επαναληπτικό θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με τον Φιλίποφ: «Σίγουρα με τον Ντίμα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει, είναι ένας πολύ καλός πασαδόρος ο οποίος μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Επαναλαμβάνω όμως, ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία, άμα δεν βελτιώσουμε την εμφάνισή μας σε σχέση με αυτή του Λβιβ».

Για το Παλατάκι και αν τους δυσκολεύει το ότι είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ότι σε αυτό που παίζουν: «Το γήπεδο είναι υπερβολικά μεγάλο, αλλά έχουμε παίξει σε παρόμοιες έδρες, οπότε με τις προπονήσεις που θα κάνουμε εδώ, είναι θέμα χρόνου ώστε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες του».

Διαβάστε ακόμη...