«Ο Σαββίδης κόσμημα για το ποδόσφαιρο»

Απο inpaok.com: Ο Μαχλάς μίλησε για την επικαιρότητα (και όχι μόνο...)
Πηγή: inpaok.com
«Ο Σαββίδης κόσμημα για το ποδόσφαιρο»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για το φετινό πρωτάθλημα, για τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο αλλά και για την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τον αγαπημένο του ΟΦΗ απέναντι στον Δικέφαλο στη φάση των «16».

Αρχικά τόνισε: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα πάνε μέχρι τέλους και φυσικά ένας από τους δυο θα είναι ο πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε φέτος πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από πέρσι, ενώ ο ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει με την άνεση που κερδίζει τα παιχνίδια, σε χαλαρούς ρυθμούς, λες και κάνει προπόνηση. Παίζει ρόλο το έμψυχο υλικό και φυσικά αυτές οι δυο ομάδες έχουν πληρώσει πολλά λεφτά και τα συμβόλαια των παικτών τους είναι υψηλά».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Ενδιαφέρον ζευγάρι βγήκε στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, δύο ομάδες στα ασπρόμαυρα, πιστεύω ότι θα γίνουν δυο ωραία παιχνίδια, στα οποία θα παίξει ρόλο η ποιότητα, η σοβαρότητα και δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Εκτιμώ και τις δυο ομάδες και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Για τον Ιβάν Σαββίδη τόνισε: «Έχω γνωρίσει τον κ. Ιβάν Σαββίδη και πιστεύω ότι είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο. Θυμηθείτε ότι είχα έρθει στην Τούμπα, πήγα στην σουίτα του και μία εβδομάδα αργότερα παίζαμε με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, άρχισαν να λένε διάφορα ότι θα περάσει εύκολα ο ΠΑΟΚ, αλλά κερδίσαμε 3-1, γιατί ήμασταν καλύτεροι και πιο τυχεροί, τότε με Αναστόπουλο προπονητή. Την επόμενη μέρα όσοι έλεγαν ότι θα χάσουμε έφαγαν τη γλώσσα τους, αλλά στην Ελλάδα αυτά τα έχουμε ζήσει. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν τα θέλει αυτά, δεν συζητάει ποτέ για τέτοια θέματα και εάν είναι καλύτερη η ομάδα του, θέλει να κερδίζει, δεν θέλει να την αδικούν και έχει δίκιο. Μην ξεχνάτε ότι τιμώρησε τον εαυτό του εδώ και δυο χρόνια και δεν πηγαίνει στο γήπεδο, είναι τέτοιος άνθρωπος, τον είχα γνωρίσει από παλιά μέσω του θείου μου, που είναι Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής και έκανε και στη Ρωσία, ξέρει τη γλώσσα και μου είχε γνωρίσει τον κ. Σαββίδη, γι' αυτό έχω άποψη».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Παυλίδη: «Βλέπω τον νεαρό Παυλίδη στη Βίλεμ και μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ταλέντο και θα ανέβουν σίγουρα οι μετοχές του στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα κάνει κι άλλη μεταγραφή, σε μεγαλύτερη ομάδα, γιατί είναι ακόμη πολύ νέος, έχει το μέλλον μπροστά του. Είναι πολύ καλός φορ».

Διαβάστε ακόμη...