«Δεν μας έστειλε ακόμα την τοποθέτηση του Ηρακλής»

Από thessports.gr: Για την διακοπή του Ηρακλής- ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, που τόνισε πως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν στείλει ακόμα την τοποθέτηση τους.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν μας έστειλε ακόμα την τοποθέτηση του Ηρακλής»

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Κάθε φορά που γίνονται αγώνες με παρατράγουδα είναι αντίθετοι με το dna του βόλεϊ. Ωστόσο, τα γεγονότα κάποιες φορές είναι αναπόφευκτα. Κάποια τα ελέγχουμε και κάποια άλλα δεν μπορούμε. Ακόμη δεν έχουμε κάποιο επίσημο χαρτί από τον Ηρακλή. Είπαν ότι θα μας στείλουν την τοποθέτηση τους. Έχουμε δει μόνο την ανακοίνωση που έχει βγει μέσα από κλίμα έντασης πιστεύω.

Θα θέλαμε να πρυτανέψει η λογική και να ηρεμήσουν όλοι. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Το φύλλο αγώνος και τα υπόλοιπα χαρτιά του αγώνα διαβιβάζονται στη διοργανώτρια αρχή και από εκείνη θα πάνε στον Αθλητικό Δικαστή. Θα καλέσει τους δύο συλλόγους, και τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν έχουμε την πρόθεση να μπούμε στα κομμάτια της αθλητικής δικαιοσύνης. Εύχομαι να είναι τα τελευταία».

Διαβάστε ακόμη...