«Γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης»

Από inpaok.com: Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Φάλκο για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου, μίλησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, στην Media Day που διοργάνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.
Πηγή: inpaok.com
«Γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι με τη Φάλκο: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε, έχουμε ακόμα ελπίδες πρόκρισης και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για την Φάλκο: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή στα εκτός. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοηθούν να ξεπεράσουμε ήττες όπως με το Λαύριο, μας δίνουν ρυθμό, πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτές τις συνθήκες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Για το αν αισθάνεται πίεση και αν η ομάδα χρειάζεται βοήθεια: «Η πίεση για έναν επαγγελματία είναι δεδομένη και συνεχής, αυτό που οφείλουμε είναι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση, ώστε να αντιστρέψουμε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά στο πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε κάνει ακόμα ήττα εκτός προγράμματος, και όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε βελτιωμένοι. Όσον αφορά την ενίσχυση, γίνεται το καλύτερο δυνατό από την διοίκηση για να ενισχυθούμε».

Για το πού χρειάζεται ενίσχυση: «Υπάρχει ένα πλάνο για το τι χρειαζόμαστε, αλλά προέχει το διοικητικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...