«Γιαννούλης, το χριστουγεννιάτικο δώρο του Κονσεϊσάο» (pic)

Από paok24.com:  "Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο" είναι ο τίτλος σημερινού ρεπορτάζ της εφημερίδας "A Bola", φιλοξενώντας μάλιστα την είδηση στο πρωτοσέλιδό της.
Πηγή: paok24.com
«Γιαννούλης, το χριστουγεννιάτικο δώρο του Κονσεϊσάο» (pic)

Στην ηλεκτρονική έκδοση της A Bola, τονίζεται μεταξύ άλλων πως σύμφωνα με πληροφορίες της γνωστής εφημερίδας, ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου, στην προσπάθειά της να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνάς της και να αυξήσει τον ανταγωνισμό του 27χρονου διεθνή Βραζιλιάνου Άλεξ Τέλες.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, "η Πόρτο καταλαβαίνει πως ο Τέλες χρειάζεται έναν σωστό ανταγωνιστή και γι΄ αυτό υπάρχουν οι σκέψεις για τον Γιαννούλη, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ που προπονεί ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν δείχνει να είναι απλή, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να θέλει να παραχωρήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και ήδη έχει απορρίψει πρόταση της Ρεν το 2018, ύψους 2,2 εκ. ευρώ. Επιπλέον, οι "Δράκοι" θα πρέπει να μπουν σε συναγωνισμό με την Φενέρμπαχτσε, η οποία επίσης θα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ της τον Δημήτρη Γιανννούλη".

Διαβάστε ακόμη...