Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - Ατρόμητος Αθηνών

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις της Ρούλας Πούλιου και της Μαρία Πατερνά, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris με 7-0, επί του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris - Ατρόμητος Αθηνών

Ρούλα Πούλιου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά εμείς το κάναμε εύκολο βγάζοντας πολλές επιθέσεις, ενώ δεν δεχθήκαμε κάποια ουσιαστική ευκαιρία από τον Ατρόμητο, εκτός από δύο στατικές φάσεις. Ήμασταν πολύ καλά οργανωμένες σε επίθεση και άμυνα και πήραμε άλλους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία καλή ομάδα.

Στόχος της ομάδας ήταν από την αρχή της χρονιάς να μην δεχθούμε γκολ. Σε κάθε παιχνίδι εξελισσόμαστε, κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής, και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτερες.»

Μαρία Πατερνά:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, υπό κακές καιρικές συνθήκες, το γήπεδο ήταν επίσης πολύ κακό, εμείς όμως βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δούλεψαμε όλη την εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά γι'αυτό το παιχνίδι κατί που πιστεύω φάνηκε και από το αποτέλεσμα.

Η ομάδα έχει να δώσει πολλά παιχνίδια ακόμα, δεν έχουμε φτάσει στο ταβάνι μας, και θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα, για να φτάσουμε εκεί. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο... συνδιαστικό ποδόσφαιρο, να βάζουμε όσο το δυνατό περισσότερα γκολ μπορούμε και να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό, που είναι ο στόχος της ομάδας από την αρχή της σεζόν και κατ επέκταση να γίνουμε ξανά πρωταθλήτριες και να βγούμε στην Ευρώπη.»

Διαβάστε ακόμη...