«Αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Από paok24.com:Ο νεαρός αθλητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία των «ασπρόμαυρων», τις ατυχίες που «χτύπησαν» την ομάδα, αλλά και τη σημασία της στήριξης του κόσμου στη νέα προσπάθεια που γίνεται.
Πηγή: paok24.com
«Αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία μετά τη σημαντική νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη και κόντρα στον Φαίακα Κέρκυρας για να παραμείνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα.

Ο Χάρης Μπαλτατζής μίλησε στο PAOK24 για την μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου, αλλά και για τα ματς που ακολουθούν ως τη διακοπή των εορτών:

«Ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη, αφού ο Αερωπός ήταν πάνω από εμάς στη βαθμολογία, άρα έπρεπε να τους κερδίσουμε για να τον προσπεράσουμε. Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την άμυνα μας βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και δεν χάσαμε μέχρι το φινάλε το προβάδισμα.

Θέλουμε αρχικά να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση κερδίζοντας τα παιχνίδια που πρέπει και στο δεύτερο γύρο απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη διακοπή».

Στο μυαλό μας προέχει το ματς με τον Φαίακα για το πρωτάθλημα που είναι σημαντικό και ακολουθεί η νοκ άουτ αναμέτρηση για το κύπελλο με την ΑΕΚ, εκεί όπου θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη - πρόκριση στην έδρα μας».

Ο νεαρός αθλητής παραδέχτηκε πως η ομάδα καλείται πλέον να μάθει να ζει με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τέσσερις βασικοί παίκτες:

«Είναι σημαντικές οι απουσίες των τραυματιών, αλλά εμείς κοιτάζουμε με το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα αυτή τη στιγμή να παλέψουμε τα επόμενα παιχνίδια και να παραμείνουμε ανεπηρέαστοι».

Για το πως έχουν «δεθεί» οι έμπειροι με τους νεαρούς παίκτες στο φετινό ρόστερ:

«Οι πιο έμπειροι παίκτες στο ρόστερ μας έχουν βοηθήσει από την πρώτη ημέρα να καταλάβουμε καλά το πώς είναι να αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, για την στήριξη του κόσμου:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μας δίνει σημαντική ώθηση στα εντός έδρας παιχνίδια και ένα επιπλέον κίνητρο για να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Διαβάστε ακόμη...