«Χαρούμενη που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Χρύσα Κιλαζίδου, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στον Κρόνο, για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Μελίσσια, για την μεταγραφή της στον Δικέφαλο, για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
«Χαρούμενη που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Κρόνο:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και είχαμε προετοιμαστεί μέσα στην εβδομάδα και στο αγωνιστικό, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι και το γεγονός πως παίξαμε με μια ξένη, την Μάλιγκαν μας πείσμωσε παραπάνω και νομίζω μπήκαμε συγκεντρωμένες, αποφασισμένες και για αυτό κερδίσαμε».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Μελίσσια:

«Θεωρητικά είναι από τα πιο εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και πάλι χρειάζεται συγκέντρωση από την αρχή και άμα δεν παίξεις δεν μπορείς να κερδίσεις».

Για την μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να βελτιώνομαι εγώ και να βοηθάω και την ομάδα μου να κερδίζει».

Για τις μεταδόσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό και πολύ ευχάριστο ότι τα παιχνίδια μας δείχνονται λάιβ, μέσα από την συχνότητα του ΑΣ στο youtube. Χαίρομαι πάρα πολύ που δίνεται αυτή η δυνατότητα και προβάλλεται το άθλημά μας».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε καλύτερες και να αποδίδουμε τα μέγιστα και θα δούμε στο τέλος το ταμείο μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται και να μας στηρίζει στο γήπεδο, γιατί πιστεύω ότι η ομάδα παίζει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός και είναι ωραίο το θέαμα που παρουσιάζουμε και πρέπει να στηριχθεί το γυναικείο μπάσκετ γενικότερα».

Διαβάστε ακόμη...