Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Mateco

Επιστροφή στην δράση για τον «Νταμπλούχο» Ελλάδος, ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος αντιμετωπίζει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Πηγή: acpaok.gr
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Mateco

Ο Δικέφαλος μετά την διακοπή και το ρεπό που ακολούθησε, διανύει μία νεκρή περίοδο τριών εβδομάδων, την οποία προσπάθησε να καλύψει με φιλικούς αγώνες, πραγματοποιώντας με mid-season προετοιμασία.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης, πέρα από το μακροχρόνιο πρόβλημα της Φωτεινής Νούσια, δεν θα έχει στην διάθεση του και την Τέγια Φερφόλια, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στην Ιαπωνία, με την Εθνική Σλοβενίας.

Οι ιθύνοντες του τμήματος, καλούν τον τοπικό «ασπρόμαυρο» κόσμο των Γιαννιτσών, να αγκαλιάσει με την υποδοχή τους τις «Νταμπλούχες», μετατρέποντας την αναμέτρηση σε εντός έδρας.

Για την αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο, η Ευγενία Σαμολαδά, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαστε προετοιμασμένες για το παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς όλη την εβδομάδα δουλεύουμε τόσο για το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, όσο και για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Βέροια 2017. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο, γι'αυτό θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και χάντμπολ στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019
7η αγωνιστική, Α1
Κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου»
18:00, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ Mateco (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...