ΠΑΟΚ Morris - Ατρόμητος Αθηνών

Ο ΠΑΟΚ Morris των 40 γκολ ενεργετικό και μηδέν παθητικό, αντιμετωπίζει τον πολύ καλό αμυντικά Ατρόμητο Αθηνών, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας, στο πλαίσιο της 8η αγωνιστικής της Α' κατηγορίας γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris - Ατρόμητος Αθηνών

Οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες του Δικεφάλου έχουν ως στόχο την νίκη που θα αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο Ατρόμητο στους επτά βαθμούς, και θα τις διατηρήσει στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο των βαθμών και αν είναι δυνατόν το μηδέν στην άμυνα.

Ο Σπύρος Φιλίππου, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Morris, Ζωής Νάση, η οποία στην προπόνηση της Πέμπτης σε μία ανύποπτη φάση, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, με το τεχνικό team του Δικεφάλου να περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια είναι απαραίτητη για να ωθήσει τα κορίτσια της ομάδας μας στην όγδοη νίκη της σεζόν σε ισάριθμα ματς.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που αποδεικνύεται και από την δεύτερη θέση που καταλαμβάνει αυτή την στιγμή. Μια ομάδα που έχει ομοιογένεια, είναι πολύ συμπαγής και παρουσιάζει εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Ο αυριανός αγώνας είναι κομβικός για το πρωτάθλημα. Περιμένω από τις παίκτριες μου να προσαρμοστούν στις άσχημες καιρικές συνθήκες, να βρουν τρόπους για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να φτάσουν στην νίκη. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για αυτές να αποδείξουν την ποιότητα τους απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο, που έχει σκοπό να τις αμφισβητήσει. Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική τους απόδοση και προσωπικά επιθυμώ στη λήξη του να έχουν ευχαριστηθεί το παιχνίδι και να αφιερώσουν την νίκη στην Νάση.»

Ποδόσφαιρο Γυναικών
8η αγωνιστική, Α' Εθνική
Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας
14:00, ΠΑΟΚ Morris-Ατρόμητος Αθηνών (LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι στο YouTube του Α.Σ. ΠΑΟΚ)

Διαβάστε ακόμη...