Α.Ο.Φ. Πορφύρας-ΠΑΟΚ στη 10η αγωνιστική

Από acpaok.gr: Ο Δικέφαλος φιλοξενείται από τον Α.Ο.Φ. Πορφύρας στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Γυναικών 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Α.Ο.Φ. Πορφύρας-ΠΑΟΚ στη 10η αγωνιστική

Οι δυο συνεχόμενες νίκες, με Μαρκόπουλο και Θέτιδα, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτριών του Μιχάλ Μάσεκ, οι οποίες καλούνται να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα του ΑΟΦ Πορφύρας.

Ο ΠΑΟΚ, με 5 νίκες (20-13 σετ), βρίσκεται μόνος στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 17 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι, με 8 πόντους και 3 νίκες (11-21 σετ) βρίσκονται στην ένατη θέση, προερχόμενοι από ήττα με 3-0, στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι του άρεσε η εικόνα της ομάδας, στο ματς με τη Θέτιδα, κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια ενέργεια και όρεξη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Κλαούντια Κατσορόφσκα, σε συνέντευξή της δήλωσε: "Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτερες. Παίζουμε περισσότερο ως ομάδα, έχοντας μεγαλύτερη συγκέντρωση και σιγουριά στις κινήσεις μας. Τώρα βρισκόμαστε στην 5η θέση της βαθμολογίας, όμως έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος του πρώτου γύρου και είμαι αισιόδοξη ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε το 2020 από την τετράδα".

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας

Επόπτες: Μαυρολαμπάδου, Κατσιάρας, Γραμματεία: Καλιγέρη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο "Παναγιώτης Σαλπέας".

Διαβάστε ακόμη...