ΠΑΟΚ στη Λίγκα: Είμαστε αντίθετοι σε ότι είναι ενάντια στο νόμο

Από sdna.gr: H απάντηση του ΠΑΟΚ για τις καταγγελίες με την Ξάνθη, στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας όπου έδωσε το παρών για 1.5 ώρα παρά την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ στη Λίγκα: Είμαστε αντίθετοι σε ότι είναι ενάντια στο νόμο

Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης έχει κληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο ΠΑΟΚ, μετά τις καταγγελίες για τις σχέσεις του με την Ξάνθη, με αφορμή την αγορά του προπονητικού κέντρου της ακριτικής ομάδας.

Οι καταγγελίες απασχόλησαν το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας η συνεδρίαση του οποίου είναι σε εξέλιξη, και στο οποίο έδωσε το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παρά την απαγόρευση ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.

«Τι θα γίνει, θα αγοράζουμε τις προπονητικές εγκαταστάσεις των άλλων» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εντός του Δ.Σ. χωρίς να κάνει αναφορά στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Μαζί του ήταν η Λίνα Σουλούκου, ο Δημήτρης Αγραφιώτης και ο Κώστας Καραπαπάς.

«Ο Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη»

«Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα απολογηθούμε στις αρμόδιες αρχές, δηλαδή στην ΕΕΑ όπου έκανε και την καταγγελία ο ΟΣΦΠ. Φυσικά και είμαστε αντίθετοι σε ότι είναι ενάντια στο νόμο. Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιοι είναι αυτοί και αν δε συζητήσω με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο. Ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί «επιρροή. Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του ολυμπιακού θα γίνει δεκτή. Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο ολυμπιακός. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησιας. Είμαστε υπέρ της Γενικής Συνέλευσης ιδιοκτητών, απλά να το ξέρουμε νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δεν είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος» υποστήριξε ο Μάκης Γκαγκάτσης στο συμβούλιο ενώ η Ξάνθη και ο πρόεδρος της Άρης Πιαλόγλου αποχώρησε.

 

Διαβάστε ακόμη...