Το εντυπωσιακό στατιστικό του ΠΑΟΚ με τους δέκα σκόρερ!

Απο sdna.gr: Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League1 ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ, να καταγράφει ένα ακόμη εντυπωσιακό στατιστικό, δεδομένου ότι είναι η μόνη ομάδα που έχει δέκα διαφορετικούς σκόρερ!
Πηγή: sdna.gr
Το εντυπωσιακό στατιστικό του ΠΑΟΚ με τους δέκα σκόρερ!

Ο Δικέφαλος είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος με διψήφιο αριθμό παικτών που έχουν σκοράρει στις αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων», με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, την ΑΕΛ και τον Ατρόμητο να ακολουθούν με εννέα διαφορετικούς σκόρερ.

Από εφτά διαφορετικούς σκόρερ έχουν οι ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικός και Ξάνθη, ενώ Παναθηναϊκός και Βόλος διαθέτουν έξι παίκτες που έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα της Super League1, με τον Πανιώνιος και τον Αστέρα Τρίπολης να... κλείνουν την σχετική λίστα με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Όσον αφορά των πίνακα των σκόρερ του ΠΑΟΚ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι οδηγεί την κούρσα με εφτά γκολ, με τον Γιόζιπ Μίσιτς να ακολουθεί με τέσσερα και τους Κρέσπο, Άκπομ, Λημνιό, Μάτος και Βιεϊρίνια, να ακολουθούν με δύο, ενώ από ένα γκολ έχουν οι Μπίσεσβαρ, Ίνγκασον και Πέλκας.

Ο ΠΑΟΚ με το ιδιαίτερο στατιστικό του την φετινή σεζόν δείχνει τον πλουραλισμό που διαθέτει στους σκόρερ, καταφέρνοντας να πάρει γκολ από όλες τις γραμμές του, σε μια εντυπωσιακή επίδοση

Διαβάστε ακόμη...