«Μας συγκίνησαν οι οπαδοί μας!»

Aπό paok24.com: Τι είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου για την αναμέτρηση στο Λβιβ και τον επαναληπτικό στο «Παλατάκι».
Πηγή: paok24.com
«Μας συγκίνησαν οι οπαδοί μας!»

Ο έμπειρος πασαδόρος του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε βασικός στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Δικεφάλου, εξαιτίας και της απουσίας του Ντίμα Φιλίποφ που μαζί με τον Αλέξανδρο Μπούτο παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League, σχολιάζοντας για την αναμέτρηση:

«Παίξαμε αρκετά καλά. Οι αντίπαλοι μας είχαν καλό σερβίς και επίθεση αλλά παίξαμε αρκετά συγκεντρωμένα. Ο Ιλινικχ και ο Μάρσαλ ήταν σε καλή μέρα, κρατήσαμε την υποδοχή μας όταν πιεστήκαμε με το σερβίς τους και κερδίσαμε τις σημαντικές κόντρα επιθέσεις».

Για την ρεβάνς:

«Νομίζω δε μπορούν να μας χτυπήσουν στην έδρα μας. Το σημαντικό τους στοιχείο ήταν το σερβίς οπότε λογικά εκτός έδρας δε θα μπορέσουν να το επαναλάβουν. Γενικά ήταν μία καλή εμφάνιση και μία καλή νίκη για την ομάδα μου και φυσικά μία καλή πρόβα για το ντέρμπι με τον Ηρακλή στη Μίκρα».

Για τους ηρωικούς φίλους του ΠΑΟΚ:

«Τι να σχολιάσουμε; Ήταν συγκλονιστικοί. Μας συγκίνησαν. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τους αφιερώσουμε τη νίκη μας. Τους δώσαμε για ενθύμιο από μία φανέλα της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...