ΠΑΟΚ-Θέτις: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Από paokvolley.gr: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Α.Σ.Π Θέτις.
Πηγή: paokvolley.gr
ΠΑΟΚ-Θέτις: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Μιχάλ Μάσεκ, δήλωσε:
"Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Οι καλές εμφανίσεις ξεκίνησαν κόντρα στο Μαρκόπουλο και συνεχίστηκε και σήμερα. Παίξαμε καλά από το σερβίς και κρατήσαμε το side out μας. Έτσι θέλω να παίζουμε από εδώ και πέρα, αυτή η εικόνα είναι που μου αρέσει να βγάζουμε στους αγώνες. Βλέπω ότι βγάζουμε ενέργεια, υπάρχει όρεξη και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε."

Η κεντρικός του ΠΑΟΚ, Έλενα Κωνσταντινίδου, ανέφερε:
"Θεωρώ ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς διότι είχαμε αρκετές ήττες μέχρι τώρα αλλά θεωρώ ότι δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα, μετά το παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο που επίσης κερδίσαμε και ήμασταν χαρούμενοι. Δουλέψαμε αρκετά για αυτό το παιχνίδι γιατί και βαθμολογικά να το δούμε η Θέτιδα ήταν πιο πάνω από εμάς και θεωρώ ότι πήραμε το καλύτερο αποτέλεσμα, κάτι που χρειαζόμασταν για τη συνέχεια."

Η πασαδόρος των ασπρόμαυρων, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, είπε:
"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί παίζαμε το Σάββατο και είχαμε μόλις δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για το σημερινό παιχνίδι αλλά όσα δουλέψαμε στην προπόνηση βγήκανε στον αγώνα και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς."

Η ακραία του Δικεφάλου, Εύα Χαντάβα, τόνισε:
"Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά, βγήκε πολύ καλά η υποδοχή, είχαμε πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη παίξαμε όλες πολύ καλά επιθετικά και γι'αυτό θεωρώ ότι ήταν τόσο εύκολο το αποτέλεσμα."

Διαβάστε ακόμη...