«Δουλειά μας να βγάζουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα»

Από thessports.gr : Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο γενικός αρχηγός της Κ19 του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης, ο οποίος μίλησε για την συμπλήρωση δύο χρόνων σαν αήττητοι για την Κ19, ενώ αναφέρθηκε και για τον Γκαρσία λέγοντας ότι βγάζει το καλύτερο από κάθε παίκτη.
Πηγή: thessports.gr
«Δουλειά μας να βγάζουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία συμπλήρωσε δύο χρόνια αήττητη: «Δουλειά μας να βάζουμε παίκτες. Ηδη πολλά παιδιά από την περσινή και προπέρσινη φουρνιά παίζουν, διαπρέπουν και μπράβο τους. Και τώρα έχουμε 3-4 καλά παιδιά που μπορούν να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Αυτή είναι η χαρά μας και ο στόχος μας. Υπομονή να έχουν. Θα δικαιωθούν σίγουρα εφόσον δουλεύουν σκληρά. Έχοντας συνεργαστεί με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν θα βγουν χαμένοι από το ποδόσφαιρο. Θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο και είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Για τη φιλοσοφία της ομάδας και τη συμβολή του Πάμπλο Γκαρσία: «Στην αρχή της χρονιάς θεωρούσαμε πως αυτή η φουρνιά δεν ήταν τόσο ταλαντούχα σε σχέση με την προηγούμενη, όμως, η δουλειά του Γκαρσία, του Σνάουτσνερ και των παιδιών άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο. Ο Τάχατος και ο Καλουτσικίδης δεν έπαιζαν και τώρα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Όλοι τους παραδέχονται και τακτικά είναι πολύ καλά. Ο Γκαρσία παίρνει το καλύτερο από κάθε ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και ο προπονητής σε αυτό το κομμάτι τα καταφέρνει πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμη...