Πρόγραμμα... φωτιά τον Γενάρη

Απο paok24.com: Ανάγκη για προσεκτική διαχείριση
Πηγή: paok24.com
Πρόγραμμα... φωτιά τον Γενάρη

Τη φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ καλείται να προετοιμάζεται για έναν αγώνα την εβδομάδα, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από την Ευρώπη το καλοκαίρι.

Αυτό δημιουργεί δυσκολίες στη διαχείριση, καθώς υπάρχουν πολλοί παίκτες και λίγα παιχνίδια, με τον Φερέιρα να πρέπει παράλληλα με την αγωνιστική διαχείριση να έχει χαμόγελα στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια.

Ειδική διαχείριση θα χρειαστεί, ωστόσο, ο Δικέφαλος και τον Γενάρη που έρχεται, μήνας στον οποίο αυξάνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την ομάδα να πρέπει αυτή τη φορά να παρουσιάζεται φρέσκια σε όλους τους αγώνες για να παραμείνει εντός των εγχώριων στόχων της.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των 16 στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους πρώτους αγώνες να έχουν οριστεί για τις 7-9 Ιανουαρίου και τους επαναληπτικούς για τις 14-16 του ίδιου μήνα.

Κάπως έτσι το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ φορτώνεται στο ξεκίνημα του 2020 και διαμορφώνεται ως εξής:

4-5 Ιανουαρίου Άρης - ΠΑΟΚ (Super League)

7-9 Ιανουαρίου (αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου)

12 Ιανουαρίου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Super League)

14-16 Ιανουαρίου (αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου)

19 Ιανουαρίου ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (Super League)

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο στη συνεδρίαση του ΔΣ της λίγκας θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος μέχρι την 26η αγωνιστική, κάτι που ενδεχομένως θα επηρεάσει και τον ορισμό των αγώνων του Κυπέλλου.

Γενάρης... φωτιά λοιπόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να φροντίσει να έχει πολλούς παίκτες ενεργούς για να βρίσκει ποιοτικές λύσεις στο αναγκαστικό rotation.

Διαβάστε ακόμη...