Όλοι θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ!

Απο inpaok.com: Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν κόσμο και έσοδα με τους νταμπλούχους Ελλάδας
Πηγή: inpaok.com
Όλοι θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν κοπεί στους αγώνες του πρώτου γύρου της Super League.

Ήδη σε 91 παιχνίδια που είχαν οι 13 αγωνιστικές , έχουν κοπεί 665.905 εισιτήρια με ένα μέσο όρο 7.317 ανά αγώνα. Αριθμοί που δημιουργούν προσδοκίες για ένα πρωτάθλημα με την μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου τα τελευταία δέκα χρόνια. Για να βρει κανείς καλύτερο μέσο όρο, θα πρέπει να γυρίσει στο 2009-10, όπου είχαμε μέσο όρο 7.944 εισιτήρια ανά αγώνα.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι τα δυο ματς με τα περισσότερα εισιτήρια στο πρωτάθλημα είχαν φιλοξενούμενο τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ήθελαν να δουν από κοντά τους νταμπλούχους Ελλάδας πιάνοντας το... ταβάνι προσέλευσης σε αυτά τα ντέρμπι, προσφέροντας και έσοδα στις ομάδες τους.

Τα περισσότερα εισιτήρια, 32.576, τα είχαμε στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 29 Σεπτεμβρίου στο "Σπύρος Λούης", ενώ τις τριάντα χιλιάδες ξεπέρασε και ο αγώνας Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 31.616 εισιτήρια την 1η Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τέλος, μόνο σε τέσσερα παιχνίδια και όλα στις πρώτες έξι αγωνιστικές κόπηκαν λιγότερα από χίλια εισιτήρια. Τα λιγότερα, 617, στον αγώνα Βόλος – Ατρόμητος στις 6 Οκτωβρίου στο Πανθεσσαλικό.

Διαβάστε ακόμη...