Μπαλτάκος: «Κανένα νομικό πρόβλημα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη»

Από sdna.gr: Σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση, ο Τάκης Μπαλτάκος σχολίασε τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν υφίσταται κανένα νομικό θέμα.
Πηγή: sdna.gr
Μπαλτάκος: «Κανένα νομικό πρόβλημα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη»

Ο έμπειρος νομικός κλήθηκε να σχολιάσει την εξέταση του θέματος για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, επισημαίνοντας στον ΣΠΟΡ FM πως δεν υφίσταται κανένα νομικό ζήτημα, αφού υφίσταται ελευθερία των συναλλαγών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως χρειάζονται πλήρεις αποδείξεις για συνάφεια ανάμεσα σε Σαββίδη και Ξάνθη, κάτι που όπως είπε, δεν φαίνεται να υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη:

Για την ΕΕΑ και την εξέταση του θέματος για ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Προφανώς υπάρχουν θέματα που προηγούνται χρονικά, αφού η Επιτροπή δεν έχει μόνο αυτό το θέμα να αποφασίσει. Σύμφωνα με όσα διάβασα, κρίνω ότι απαιτείται έρευνα. Δεν φτάνει να το λέει κάτι, αυτό είναι η αρχή για να ξεκινήσει έρευνα. Με βάση αυτά που έχω διαβάσει και μόνο, εγώ δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει μόνο ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης που έχουν ιδιοκτησία σε ένα κομμάτι γης και κάποιος συγγενής του Σαββίδη αγόρασε τις εγκαταστάσεις. Χρειάζεται ένδειξη ότι υπάρχει ποινικό αδίκημα και εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει. Χρειάζονται πλήρεις αποδείξεις για συνάφεια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει. Ότι ο νόμος δεν προβλέπει μπορεί να γίνει. Αν ο νομοθέτης δεν το έχει προβλέψει, τότε δεν μπορούν να υπάρχουν κυρώσεις».

Διαβάστε ακόμη...