«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Από inpaok.com:Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ υποδέχεται, στο κλειστό της Μίκρας, την ομάδα του Α.Σ.Π. Θέτις για την 9η αγωνιστική της Volley League γυναικών 2019-20.
Πηγή: inpaok.com
«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Οι παίκτριες του Μιχάλ Μάσεκ, με ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο, στην προηγούμενη αγωνιστική, θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Θέτιδας.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η αθλήτρια του ΠΑΟΚ, Ιωάννα Πολυνοπούλου, η οποία συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα της 8ης αγωνιστικής, δήλωσε:

«Μετά την νίκη στο Μαρκόπουλο θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Αντιμετωπίζουμε την Τετάρτη την Θέτιδα που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση. Στόχος για εμάς είναι να πιάσουμε υψηλή απόδοση και να πάρουμε τη νίκη».

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με 16 πόντους στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (5 νίκες-3 ήττες), ενώ ο Δικέφαλος βρίσκεται δυο πόντους πίσω, ισοβαθμώντας με τον Άρη στην 6η θέση έχοντας 14 πόντους (4 νίκες-4 ήττες).

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης

Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Πασπαλά Αικ..

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Διαβάστε ακόμη...