Χωρίς κόσμο σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για δυο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχικά την Κυριακή παίζει στο Αγρίνιο και αμέσως μετά (Πέμπτη) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Πηγή: sfina.gr
Χωρίς κόσμο σε Αγρίνιο και Νέα Σμύρνη

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου και στους δυο αγώνες, αφού καμιά από τις δυο ομάδες δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια μετά από επαφές που έγιναν σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Παναιτωλικός έχει καταστήσει σαφές πως δεν επιτρέπει την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας όταν παίζει με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχαν φίλοι των «ερυθρολεύκων», ενώ δεν θα υπάρχει ούτε εκδοτήριο, αλλά ούτε και ανοιχτή θύρα στο Αγρίνιο.

Επίσης η ΠΑΕ Πανιώνιος στην επικοινωνία που είχε με τον Δικέφαλο ενημέρωσε πως αυτή τη φορά αδυνατεί να δώσει εισιτήρια επισημαίνοντας πως πλέον δεν μπορούν να φιλοξενούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ στη θύρα απέναντι από τους επίσημους και από τη στιγμή που το μοναδικό πέταλο έχει πρόβλημα στατικότητας, άναψαν κόκκινο για την παρουσία των «ασπρόμαυρων» οπαδών στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε ακόμη...