Νέα πρόκληση από τον ΠΣΑΤ!

Από inpaok.com: Νέα πρόκληση από τον ΠΣΑΤ με αναφορικά με τα περιβόητα... βραβεία του, η εκδήλωση των οποίων αναμένεται να τελεστεί σήμερα, Δευτέρα (9/12), στο Μέγαρο Μουσικής.
Πηγή: inpaok.com
Νέα πρόκληση από τον ΠΣΑΤ!

Σε αυτήν όμως δεν θα δώσει το παρών ο ΠΑΟΚ, διότι από την διοίκηση του ΠΣΑΤ δεν κρίθηκε σκόπιμο να... κληθεί, ο αήττητος πρωταθλητής και νταμπλούχος Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δικέφαλος δεν είχε βρεθεί ανάμεσα στις αρχικές υποψηφιότητες του οργάνου, και μπήκε στην τελική τριάδα, με τους ψήφους των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόθεση του ΠΑΟΚ ήταν να εκπροσωπηθεί στην εκδήλωση για να την τιμήσει, αλλά δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση, αφού με βάσει την πολιτική του, δεν καλεί... καμία ομάδα!

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, φρόντισε να ενημερώσει – ανεπίσημα, αλλά θεσμικά – τους νικητές των κατηγοριών προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία των νικητών της εκάστοτε κατηγορίας.

Είναι προφανές ότι η γιορτή των κορυφαίων απευθύνεται μόνο στους νικητές, με τον ΠΣΑΤ να δείχνει ασέβεια στους υπολοίπους, μεταξύ άλλων και τον ΠΑΟΚ, παρά το σύνολο των ρεκόρ που κατέρριψε, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...