«Θέλουμε τον κόσμο μας με την ΑΕΚ»

Από inpaok.com : Δηλώσεις μετά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι πραγματοποίησε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, που μίλησε για τη νίκη μέσα στη Βόνη, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Παλατάκι (7/12 – 15:30).
Πηγή: inpaok.com
«Θέλουμε τον κόσμο μας με την ΑΕΚ»

Αναλυτικά:

Για την υποδοχή της ομάδας: «Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για να σβήσω τα κεράκια των 37 χρόνων, και μια ωραία στιγμή η προχθεσινή σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ξεκινήσαμε μέτρια, αλλά στη συνέχεια περιορίσαμε τα λάθη και σκληρύναμε στην άμυνα. Και από εκεί και πέρα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ και τα παιδιά στη Βόννη που μας στήριξαν».

Για τη νίκη στη Βόννη: «Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, δεν είναι αδιάφορη η Ευρώπη, μια τέτοια νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, και να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να πάει παρακάτω».

Για την προσπάθεια στήριξης στο τμήμα: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, και με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όσους μας βοηθούν στην προσπάθεια του τμήματος».

Διαβάστε ακόμη...