«Ο Στοχ δε βρήκε παράδεισο στον ΠΑΟΚ»

Απο inpaok.com: Θέμα σε σάιτ της Τσεχίας ο Σλοβάκος παίκτης του Δικέφαλου
Πηγή: inpaok.com
«Ο Στοχ δε βρήκε παράδεισο στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μίροσλαβ Στοχ με μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι (από τη Σλάβια Πράγας πληρώνοντας 1,5 εκ. ευρώ) αλλά έως τώρα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει όσα θα ήθελε, ούτε όσα είχε προσφέρει στην πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο τη σεζόν 2013-14 (όταν είχε έρθει δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε).

Έως τώρα έχει τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία ασίστ, μία συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League κι άλλη μία στα προκριματικά του Europa League. Συνολικά μετράει μόλις 204 αγωνιστικά λεπτά στο γήπεδο!

Το τσέχικο σάιτ «sport.cz» γράφει για τον Στοχ: «Ήταν ένας σταρ. Ο κόσμος της Σλάβια τον λάτρευε. Αλλά στο τέλος της σεζόν, ο Στοχ αποφάσισε να κάνει την αλλαγή κι επέλεξε τον... παράδεισο της Ελλάδας. Τουλάχιστον, αυτό περίμενε να βρει στον ΠΑΟΚ. Αλλά η πραγματικότητα μέχρι στιγμής είναι τελείως διαφορετική. Έπαιξε μερικά λεπτά σε αγώνες της Super League τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και στην στατιστική του υπάρχει μία ασίστ και μία κίτρινη κάρτα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν μπήκε καν στην αποστολή, ενώ έχασε και τη θέση του στην Εθνική Σλοβακίας. Θα είναι πιο επιτυχημένο το 2020 για τον Στοχ;»

Το τσέχικο ρεπορτάζ σημειώνει ακόμη ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Σλοβάκου στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...