Το Christmas Pack του PAOK TV

Από paokfc.gr: Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται το Σάββατο (07.12) κόντρα στην Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και το PAOK TV ν΄ αποτελεί την αλλαγή στα τηλεοπτικά δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: paokfc.gr
Το Christmas Pack του PAOK TV

Ο ΠΑΟΚ τόλμησε κι έγινε ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα που διαχειρίζεται τα δικά του τηλεοπτικά δικαιώματα κόντρα στην ως τώρα γνωστή και διαμορφωμένη κατάσταση. Μια κίνηση που δείχνει το μέλλον και δηλώνει τη δυναμική του Δικεφάλου να δημιουργεί λύσεις εκεί που άλλοι βλέπουν ή καλλιεργούν προβλήματα.Το PAOK TV συνεχίζει την πορεία του με συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες. Με προστασία κατά της πειρατείας μέσω της MediaStalker.

Με τη βοήθεια της Edision για την προβολή σε όλες τις τηλεοράσεις μέσω του ειδικού αποκωδικοποιητή. Με υπό έγκριση εφαρμογή για LG Smart TV.Το PAOK TV που παρέχει στους συνδρομητές του όλους τους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας, αλλά και της Κ19 για το πρωτάθλημα της Super League. Το PAOK TV που σταδιακά θα εντάξει στο πρόγραμμά του κι ενημερωτικές ή ψυχαγωγικές εκπομπές με διαφορετικές συνεντεύξεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το PAOK TV που υποστηρίζεται από την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, την Amazon Web Services και μεταδίδει τους αγώνες σε ανάλυση full HD 1080* όταν ακόμα και η OTT πλατφόρμα του Roland Garros παρέχει stream με ανάλυση μέχρι 720.To PAOK TV που για τα Χριστούγεννα ετοίμασε για εσάς μια ξεχωριστή προσφορά προκειμένου να γίνετε συνδρομητές του και να μην χάσετε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προμηθευτείτε τώρα το PAOK TV Christmas στην τιμή των 69 ευρώ και πάρτε πίσω τα 25 ευρώ για τις αγορές σας από τα PAOK FC Official Stores και το store.paokfc.gr.Με κάθε αγορά ετήσιας συνδρομής ο χρήστης θα λαμβάνει με email έναν κωδικό τον οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει στα PAOK FC Official Stores και το store.paokfc.gr και να πάρει προϊόντα αξίας 25 ευρώ εντελώς δωρεάν.Εκμεταλλευτείτε τώρα την προσφορά του PAOK TV και γίνεται συνδρομητές για να απολαμβάνετε το αποκλειστικό περιεχόμενο του καναλιού του Δικεφάλου.*Το κουπόνι δεν ισχύει για αγορά συνδρομής PAOK TV και κουπονιών pay per view.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...