Γελάει ο κόσμος με Γαβάλα-Ολυμπιακό

Από inpaok.com:Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά κατά όσων πέταξαν λάσπη στον ΠΑΟΚ προβάλλοντας στο ONE Channel ένα ψεύτικο ρεπορτάζ, για τον Ιβάν Σαββίδη, που μοναδικό σκοπό είχε να πετάξει λάσπη στον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου και την ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Γελάει ο κόσμος με Γαβάλα-Ολυμπιακό

Μετά την προβολή του fake ρεπορτάζ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς έσπευσε να βγει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

Άλλωστε ο φόβος του Ολυμπιακού πως θα χάσει και φέτος το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλος που έχει κινητοποιήσει έναν μηχανισμό fake news και δηλώσεων με μοναδικό στόχο να επηρεάσει την κοινή γνώμη.

Ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων είπε:

«Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία. Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε".

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος:

«Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά».

Όταν το καλοκαίρι ο Καραπαπάς έφευγε από τη θέση του υπευθύνου επικοινωνίας και αναλάμβανε αυτή τη θέση ο Γαβαλάς αρκετοί πίστεψαν πως θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά του... σωστά. Ωστόσο, τελικά απλά έγινε ένας νέος Καραπάπας με λίγο καλύτερη άρθρωση...

Γελάει ο κόσμος (και όχι επειδή είναι χαρούμενος) με την επιχειρηματολογία του Ολυμπιακού , αλλά επειδή ο φόβος των «ερυθρολεύκων»... μυρίζει από χιλιόμετρα.

Διαβάστε ακόμη...