Ατζέντης Γιαννούλη: «Ευτυχισμένος και αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, δεν μας απασχολούν τα σενάρια»

Από sdna.gr:Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης, μίλησε στο SDNA και ξεκαθάρισε πως ο 24χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένος και αφοσιωμένος στον Δικέφαλο, τονίζοντας πως δεν τους απασχολούν τα όποια σενάρια κυκλοφορούν, από τη στιγμή που εκείνος ζει το δικό του «ασπρόμαυρο» όνειρο.
Πηγή: sdna.gr
Ατζέντης Γιαννούλη: «Ευτυχισμένος και αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, δεν μας απασχολούν τα σενάρια»

Τα μεταγραφικά σενάρια αναφορικά με τον Δημήτρη Γιαννούλη ολοένα και αυξάνονται, με τη Φενέρμπαχτσε να μπαίνει τελευταία στο «χορό» του ενδιαφέροντος για την απόκτησή του. Δικαιολογημένα αν σκεφτεί κανείς πως ο 24χρονος ακραίος μπακ έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του φετινού ΠΑΟΚ, όντας βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του Αμπέλ Φερέιρα, καταγράφοντας νούμερα και υψηλές «πτήσεις» που φέρνουν το όνομά του στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να πει δημοσίως πως: «Στην θέση του αριστερού μπακ έχουμε έναν παίκτη που τον υπολογίζω ως ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης» για να προσθέσει στη συνέχεια πως... σε δύο χρόνια θα παίζει σε ομάδα του εξωτερικού.

Πώς ηχούν όλα αυτά στα αυτιά του εκπροσώπου του, Βασίλη Παναγιωτάκη; «Σίγουρα είναι πολύ κολακευτικό για κάθε ποδοσφαιριστή να δημιουργεί έναν... ευχάριστο ντόρο γύρω από τις επιδόσεις του και από τις εμφανίσεις του και ακόμη περισσότερο να ακούει δημόσια τον προπονητή του να αναφέρεται με τέτοιον τρόπο στο όνομά του. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης γνωρίζει πως δεν του έχει χαριστεί τίποτα, δούλεψε πολύ και επέστρεψε αποφασισμένος στον ΠΑΟΚ για να αρπάξει την ευκαιρία του.

Το να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν ήδη ένα μεγάλο κίνητρο για εκείνον, ωστόσο, η καθιέρωση και όλα όσα ονειρεύεται να πετύχει με τον ΠΑΟΚ αποτελούν για εκείνον ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι ευχάριστο το γεγονός πως βρίσκεται σε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει στόχους, που θέλει να πρωταγωνιστεί και που αποτελεί "βιτρίνα" για το σύνολο των ποδοσφαιριστών της».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την παρουσία σκάουτερ στα γήπεδα για λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννούλη, ο κ.Παναγιωτάκης απάντησε: «Διαρκώς όλοι οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούνται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Δημήτρη. Όσοι ενδιαφέρονται και θέλουν να προχωρήσουν τις υποθέσεις, θα πρέπει να απευθύνονται αντίστοιχα και στις ομάδες που ανήκουν. Στην προκειμένη στον ΠΑΟΚ. Εγώ εκείνο που γνωρίζω, γιατί τα υπόλοιπα και οι χειρισμοί αφορούν την ομάδα, είναι πως ο Γιαννούλης είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και εγώ μπορώ να σας πω, από αυτό που εισπράττω, πως δεν θα ήθελε να φύγει ποτέ από τον Δικέφαλο. Και όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεται, τον καλύπτει απόλυτα και το περιβάλλον και οι συνθήκες, δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι παραπάνω. Και όταν εγώ εισπράττω αυτό σαν κλίμα από τον ποδοσφαιριστή, είμαι με τη σειρά μου απόλυτα ικανοποιημένος».

Όσο για το ρόλο που παίζει ο ΠΑΟΚ στη ζωή του Δημήτρη Γιαννούλη, ο εκπρόσωπός του σημείωσε: «Όπως είχε αναφέρει και ο πατέρας του σε μια συνέντευξη που είχε δώσει, είχε βρεθεί στην Τούμπα για πρώτη φορά σε ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός το 2003. Ήταν οχτώ χρονών τότε. Του είχε πει ο πατέρας του κατά την διάρκεια του αγώνα «φαντάσου να παίξεις εδώ, με τέτοια ατμόσφαιρα». Για εκείνον ήταν ένα... άπιαστο όνειρο, απαντώντας «σιγά μην παίξω εγώ στον ΠΑΟΚ». Από τη στιγμή -λοιπόν- που τα όνειρα του έγιναν πραγματικότητα, βρισκόμαστε στη φάση που τα ζούμε και τα απολαμβάνουμε μαζί του. Και εκείνος και εμείς».

Διαβάστε ακόμη...