Αρνείται να χάσει ο ΠΑΟΚ! Έσπασε κι άλλο ρεκόρ!!

Aπό sfina.gr: Το ένα μετά το άλλο ρεκόρ συνεχίζει να καταρρίπτει ο ΠΑΟΚ, που έχει την πιο «refuse to lose» νοοτροπία στην ιστορία του.
Πηγή: sfina.gr
Αρνείται να χάσει ο ΠΑΟΚ! Έσπασε κι άλλο ρεκόρ!!

Αρχικά συμπλήρωσε δέκα αγώνες χωρίς ήττα από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ συμπλήρωσε μετά το 1-1 στο «Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ, με απολογισμό συνολικά έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Συνάμα, ο Δικέφαλος βελτίωσε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του στην πρώτη κατηγορία, η οποία ήταν από το διάστημα 1975/77 που μεταξύ άλλων κατέκτησε και το πρώτο του πρωτάθλημα. Η παλαιότερη επίδοση ήταν εννιά ματς αήττητος, με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και κράτησε από τις 5 Οκτωβρίου 1975 μέχρι τις 3 Απριλίου 1977.

Σε ότι αφορά το αήττητο σερί των νταμπλούχων Ελλάδας, συνεχίζεται περνώντας με ισοπαλία σε μια από τις δύσκολες έδρες γενικότερα στο πρωτάθλημα. Το συνολικό σερί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έφτασε τους 47 αγώνες (39 νίκες και 8 ισοπαλίες) και πλέον κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ του Ολυμπιακού με 58 ματς αήττητος του διαστήματος 1972/74, πράγμα που σημαίνει θα χρειαστούν 12 παιχνίδια χωρίς ήττα ακόμα για να καταρρίψει ένα ακόμα ιστορικό ρεκόρ!

Δύο ακόμη σπουδαίες επιδόσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ είναι εκείνο με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει σκοράρει και συνολικά (60 αγώνες) και εκτός έδρας (31 αγώνες). Η τελευταία φορά που δεν πανηγύρισε γκολ ήταν στην ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 5 Νοεμβρίου 2017 και από τότε ο Δικέφαλος σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει.

Διαβάστε ακόμη...