Ο στόχος για Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο

Από paok24.com: Είναι οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τέλος της περσινής περιόδου και επανήλθαν φέτος το Φθινόπωρο μετά από μία σωστή και σχετικά γρήγορη αποθεραπεία.
Πηγή: paok24.com
Ο στόχος για Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο

Ο ΠΑΟΚ βέβαια οφείλει να προσέξει τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να παίζουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πανέτοιμοι για το 100%.

Χθες στο Καραϊσκάκη ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να μην τους ξεκινήσει και τους δύο. Τους είχε όμως στην αποστολή, κάτι που σήμαινε ότι εκτίμησε πώς έστω και για λίγο θα μπορούσαν να αγωνιστούν. Στη διάρκεια αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον έναν ως αλλαγή και όχι τον άλλο. Ήταν μία δική του απόφαση, αφού... έτσι το είδε.

Ο αγώνας αυτός πέρασε και εδώ επάνω πρέπει να τονιστεί ο μεγάλος και βασικός στόχος του ΠΑΟΚ όσον αφορά τους δύο σημαντικούς παίκτες. Αυτό λοιπόν που θέλει να πετύχει η ομάδα είναι να τους έχει στο 100% και σε φουλ ρυθμούς από τη νέα χρονιά και μετά. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν προσεκτικά και στα τελευταία τέσσερα ματς του 2019 και από εκεί και πέρα εφόσον πάνε καλά θα είναι πανέτοιμοι για το ξεκίνημα του 2020 όπου ο ΠΑΟΚ και λόγω κυπέλλου θα έχει περισσότερους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...