Καταγγελίες από τον Ζίβκοβιτς!

Από inpaok.com: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε σε ΜΜΕ της Σερβίας για όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης» και όχι μόνο
Πηγή: inpaok.com
Καταγγελίες από τον Ζίβκοβιτς!

Ο Ζίφκο Ζίβκοβιτς, έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας, για όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για το πως περνάει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, αλλά έστειλε και τις ευχές του, για το νέο έτος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η οργάνωση όταν φτάσαμε στο γήπεδο ήταν άσχημη, όμως ευτυχώς είχαμε τη δικιά μας προστασία από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει για κανένα απολύτως λόγο έπρεπε να διανύσουμε 200 μέτρα για να φτάσουμε στα αποδυτήρια και εκεί δεχθήκαμε επίθεση και μας πετούσαν πολλά αντικείμενα».

Ο Ζίβκοβιτς συνέχισε λέγοντας πως:

«Καθώς προχωρούσαμε μάλιστα χτυπήθηκε ο συμπαίκτης μου, Κάρολ Σφιντέρσκι. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο όλο αυτό και συνεχίσαμε την πορεία μας και προσπαθήσαμε να μην δίνουμε σημασία, όσα γίνονταν γύρω μας».

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου είπε για το παιχνίδι:

«Περιμέναμε την ευκαιρία μας και στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας και ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε με πέναλτι.

Ο Βαλμπουένα είναι έμπειρος παίκτης, προσπάθησα να τον διαβάσω, όμως δεν τα κατάφερα. Ήταν μια καλή ισοπαλία για εμάς.

Ο στόχος επιτεύχθηκε αφού δεν χάσαμε και οι κινήσεις μας ευχαρίστησαν τον μεγαλομέτοχό μας, Ιβάν Σαββίδη. Είμαστε γενναίοι με ξεκάθαρο στόχο και η μάχη του τίτλου συνεχίζεται. Ευχαριστώ όλους όσους με έστειλαν μηνύματα στήριξης, μετά το τέλος του αγώνα. Είναι κάτι σαν επιβράβευση για μένα».

Ο Ζίβκοβιτς μίλησε και για το πως περνάει στον ΠΑΟΚ:

«Περνάω πολύ όμορφα στον ΠΑΟΚ και μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και μου άρεσε αυτή η πόλη από τότε που ήμουν στην Ξάνθη, γιατί ερχόμουν συχνά».

Τέλος ο keeper των «ασπρόμαυρων» ευχήθηκε για το νέο έτος:

«Εύχομαι το νέο έτος να έρθει η κλήση από την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Είναι κάτι που θέλω πολύ και ελπίζω να καταφέρουμε με την ομάδα τον ΠΑΟΚ, να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...