«Θα ανοίξουν οι κάμερες στο Καραϊσκάκης!»

Από inpaok.com: To βράδυ της Κυριακής 1/12 ο Ολυμπιακός ήθελε να δημιουργήσει σκηνικά Ριζούπολης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και για αυτό λόγο έκανε ζούγκλα την άφιξη του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Θα ανοίξουν οι κάμερες στο Καραϊσκάκης!»

Οπαδοί των «ερυθρολεύκων» επιτέθηκαν στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» και είχαν ως στόχο να χτυπήσουν τους παίκτες του Δικεφάλου.

Μάλιστα, προπηλάκισαν τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση όμως χάρη στην επέμβαση των ανθρώπων της «ασπρόμαυρης» ασφάλειας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Αλήθεια από δω και πέρα τι γίνεται; Ποιες οι κινήσεις της Πολιτείας και της Αστυνομίας; Έχει ξεκινήσει έρευνα για τα έκτροπα που έγιναν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης;

Στα παραπάνω ερωτήματα του INPAOK κλήθηκε να απαντήσει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΛ.ΑΣ, Υπαστυνόμος Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στο INPAOK:

«Έχει ανοίξει ήδη έρευνα-φάκελος για την υπόθεση που μου αναφέρατε. Ήδη σε συνεννόηση με το τμήμα Αθλητικής Βίας έχουμε ζητήσει να ανοίξουν οι κάμερες στο γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας για να εξεταστεί το υλικό που υπάρχει σε αυτές. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και νομίζω πως έχει αρκετό δρόμο μπροστά της. Θα υπάρξει επικοινωνία και με τις δύο ΠΑΕ το επόμενο χρονικό διάστημα. Από σήμερα ξεκίνησε η έρευνα για το συμβάν που μου αναφέρετε και βρισκόμαστε σε συλλογή στοιχείων».

Διαβάστε ακόμη...