Ζητάει εξηγήσεις από την ΕΛ.ΑΣ ο ΠΑΟΚ για την επίθεση στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Απο sdna.gr: Στα άκρα αναμένεται να πάει την υπόθεση ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την χθεσινή επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας από φιλάθλους του Ολυμπιακού που είχαν διαπιστεύσεις! Εξηγήσεις από την ελληνική αστυνομία ζητάει ο Δικέφαλος!
Πηγή: sdna.gr
Ζητάει εξηγήσεις από την ΕΛ.ΑΣ ο ΠΑΟΚ για την επίθεση στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Άλλη μια σελίδα ντροπής γράφτηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς οι φήμες περί «υποδοχής» επιβεβαιώθηκαν κατά την στιγμή της χθεσινής άφιξης της αποστολής του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, στον οποίο χρεώνουν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου αλλά και αυτά στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Στο στρατόπεδο του πρωταθλητή είναι αποφασισμένοι να πάνε την υπόθεση στα άκρα, την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, δεν έχει πάρει επίσημη θέση μια μέρα μετά το ντέρμπι!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να απευθυνθεί σήμερα και στην ελληνική αστυνομία, από την οποία θα ζητήσει επίσημα εξηγήσεις για όλα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κατά την άφιξη των παικτών, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από διαπιστευμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...