Αποκάλυψη: Νέο βίντεο από τους αλήτες του Πειραιά (Video)

Από paok24.com : Όσο περνούν οι ώρες, τόσο και θα αυξάνονται τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το πώς στήθηκε η αποψινή υποδοχή των τραμπούκων του Ολυμπιακού στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, επίθεση που καθυστέρησε και την είσοδο του Δικεφάλου στα αποδυτήρια.
Πηγή: paok24.com
Αποκάλυψη: Νέο βίντεο από τους αλήτες του Πειραιά (Video)

Στο βίντεο που αποκαλύπτει ΕΔΩ το PAOK24 φαίνεται πώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τα μέλη της αποστολής αναγκάζονται να περπατήσουν αυτόν τον δρόμο που ήταν γεμάτος από χούλιγκαν που καθόλου τυχαία δεν βρίσκονταν εκεί, μέσα από τη δήθεν χαλασμένη καγκελόπορτα.

Οι χούλιγκαν που σε περασμένο βίντεο φαίνεται να προπηλακίζουν τους παίκτες, εδώ ανενόχλητοι και με την ανοχή Ολυμπιακού και αστυνομίας, επιτίθενται στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση (δεξιά στην εικόνα).

Η ευθύνη για όλα αυτά τα τρομακτικά γεγονότα βαραίνει αποκλειστικά τον Λευτέρη Αυγενάκη και την Ελληνική Αστυνομία που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Όσον αφορά στην τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αυτονόητη . Όλα όσα έγιναν ήταν καλά προγραμματισμένα, επέφεραν και τραυματισμό αστυνομικού, ενώ το συνδρομητικό κανάλι που εξαγοράζεται από τον Μαρινάκη «έτυχε» να χάσει για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία την συγκεκριμένη άφιξη και την 100% στημένη υποδοχή των τραμπούκων.

Διαβάστε ακόμη...