"Χάσαμε την συγκέντρωση μας, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο"

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο και ο Καναδός φόργουορντ της ομάδας Άαρον Μπεστ, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Πηγή: paok24.com
"Χάσαμε την συγκέντρωση μας, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο"

Παρότι ο ΠΑΟΚ για 30 λεπτά κρατούσε τη νίκη στα χέρια του με όπλο την επίθεση, στην τέταρτη περίοδο έμεινε στάσιμος και δέχθηκε 35 πόντους από τον Πανιώνιο χάνοντας έναν κρίσιμο αγώνα για τον τελικό στόχο της παραμονής. Από την πλευρά του ο Άαρον Μπεστ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το "μπλακ-άουτ" της τελευταία περιόδου, ενώ τόνισε, οτι ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος να δει τα λάθη του και να διορθώσει, ενώ δεν έχει σημασία εάν ο αγώνας είναι εντός ή εκτός έδρας...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άαρον Μπεστ:

Τι συνέβη στην τέταρτη περίοδο και ο ΠΑΟΚ έχασε μία διαφορά με 6 πόντους και ουσιαστικά έχασε και το παιχνίδι:

"Στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μέχρι εκείνο το σημείο είχαμε μία καλή παρουσία στο γήπεδο και μάλιστα είχαμε προηγηθεί στο σκορ. Αλλά είναι αυτό που σας είπα, ότι δεν είχαμε συγκέντρωση. Όταν σε έναν εκτός έδρας αγώνα χάνεις τη συγκέντρωσή σου και παίζεις με μία ομάδα που αισθάνεται καλά κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε και πάλι το βίντεο του αγώνα, να δούμε τα λάθη μας, να δούμε που πρέπει να βελτιωθούμε και πως θα το καταφέρουμε."

Τι διαφορά της ομάδας στους εντός και στους εκτός έδρας αγώνες:

"Είναι θέμα συγκέντρωσης και κάνουμε λάθη που τα πληρώνουμε. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε, να δουλέψουμε πολύ, να δούμε τα βίντεο του αγώνα, να προσαρμοστούμε στις συνθήκες και δεν έχει σημασία εάν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας, εμείς πρέπει να είμαστε όσο το δυνατό καλύτεροι και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε."

Διαβάστε ακόμη...