«Μοναδικός ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του!»

Από inpaok.com: Μπορεί να κάθισε για δύο αγωνιστικές σεζόν στον ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας 28 συμμετοχές και 5 γκολ, στο μυαλό των φίλων του Δικεφάλου όμως το όνομά του μένει χαραγμένο για την... τρέλα του με την «ασπρόμαυρη φανέλα».
Πηγή: inpaok.com
«Μοναδικός ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του!»

Ο λόγος για τον Ιταλό αμυντικό, Μίρκο Τάκολα, που μίλησε στο INPAOK για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους ΠΑΟΚτσήδες, που όπως τόνισε θα έχει πάντα στην καρδιά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Στην Ιταλία είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί δεν το καλύπτει κάποιο κανάλι. Βλέπω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχω πίστη στην ομάδα, ας τους δείξουμε ποιοι είναι οι νταμπλούχοι!»

Για τις αναμνήσεις του από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι όπου σημείωσα το γκολ της ισοφάρισης στο 87 και ο βοηθός το ακύρωσε, λέγοντας ότι έκανα χέρι, ενώ ο διαιτητής το μέτρησε. Ιστορικό παιχνίδι...»

Την άποψη του για το VAR και τους ξένους διαιτητές στα ελληνικά ντέρμπι: «Είμαι της παλιάς σχολής, αλλά είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουν εξαλειφθεί πολλά λάθη από τους διαιτητές. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα, και το VAR, αλλά και το γεγονός ότι στα ντέρμπι σφυρίζουν ξένοι».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα ζήσαμε πέρσι, και ελπίζω να συμβεί κάτι παρόμοιο και φέτος, τους αξίζει! Έχω παίξει σε πολλές χώρες και ομάδες, αλλά η Θεσσαλονίκη και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί και πάντα στην καρδιά μου!»

Διαβάστε ακόμη...