Μαργαρίτης: «Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και για αυτούς που μας στηρίζουν»

Από paokbc.gr: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο για τον τρόπο που χάθηκε ο αγώνας, αλλά και για τη συνέχεια.
Πηγή: paokbc.gr
Μαργαρίτης: «Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και για αυτούς που μας στηρίζουν»

«Δυστυχώς, ενώ είχαμε ένα προβάδισμα 6 πόντων, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και σε δύο περιπτώσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο διαφορές κοντά στους 10 πόντους, δεν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε και στα 40 λεπτά κι αυτό είναι πρόβλημα, όπως επίσης και η σημαντική διαφορά που φαίνεται να έχει η ομάδα εντός και εκτός έδρας. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό, γιατί έχουμε πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις και δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορούμε. Και για αυτό πιστεύω ότι μας πονά περισσότερο το σημερινό αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε ότι υπάρχει κόσμος που μας στηρίζει πολύ και κάνει μεγάλη προσπάθεια για μας, από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και για όλους αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...