“Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να κρίνει το ματς”

Από sfina.gr: Ο Κούλης Αποστολίδης μίλησε στον Focus fm 103,6 για την Κυριακάτικη κρίσιμη αναμέτρηση στο Καραϊσκάκης.
Πηγή: sfina.gr
“Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να κρίνει το ματς”

Μεταξύ άλλων είπε:

"Επιθυμία μου είναι να κερδίσουμε, αλλά και η ισοπαλία θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να χάσει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι γιατί και γκολ να δεχτεί έχει δείξει πως μπορεί να αντιδράσει και να γυρίσει το ματς. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες, στην αποφασιστικότητα και στην συγκέντρωση. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Η δύναμη επιθετικά του Ολυμπιακού είναι ο Ποτένσε και πρέπει να προσεχθεί. Από πλευράς ΠΑΟΚ καθοριστικός στην ανάπτυξη είναι ο Μπίσεσβαρ. Αν είναι σε καλή μέρα παίρνει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Πολλά θα κριθούν από την απόδοση των Μίσιτς και Ντόουγκλας και στις μονομαχίες στο κέντρο.

Ο Ολυμπιακός έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας, αλλά καλούς μπακ. Ο Λημνιός είναι πολύ σημαντικός σ' αυτό το παιχνίδι γιατί ο ΠΑΟΚ θα βγάλει αντεπιθέσεις και είναι γρήγορος. Αρκεί να κάνει την διείσδυση και να εκτελέσει.

Ο Άκπομ ίσως είναι πιο χρήσιμος σ' αυτό το ματς από τον Σφιντέρσκι γιατί είναι πιο κινητικός, έχει μεγαλύτερο εκτόπισμα, απασχολεί αντιπάλους, ενώ ο Σφιντέρσκι είναι φορ περιοχής και επαφής, στοιχεία που χρειάζονται περισσότερο όταν έχεις την κατοχή και πιέζεις.

Ο Ίνγκασον εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι λιτός, απλός και καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά θα περίμενα μεγαλύτερη βελτίωση στην απόδοσή του. Δεν γνωρίζω την ετοιμότητα του Βαρέλα, αλλά ίσως δεν θα πρέπει ο προπονητής να αλλάξει την δομή της άμυνας σε τέτοιο παιχνίδι.

Ο Φερέιρα δεν έχει εμπειρία, αλλά είναι νέος, ανερχόμενος και έχει μέλλον, γιατί ξέρει τι κάνει και τι ζητάει".

Διαβάστε ακόμη...