“Είμαστε πολύ καλύτεροι, ενώ στον Ολυμπιακό…. σκοτώνονται μεταξύ τους”

Από sfina.gr: Ο Αντώνης Μαυρέας μίλησε στον Focus fm 103,6 για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.
Πηγή: sfina.gr
“Είμαστε πολύ καλύτεροι, ενώ στον Ολυμπιακό…. σκοτώνονται μεταξύ τους”

Μεταξύ άλλων είπε:

"Τα ντέρμπι κρίνονται στην ψυχή. Το 1988 κερδίσαμε τον Ολυμπιακό του Ντέταρι και του Κοσκωτά με 0-1 με 65.000 κόσμο στις κερκίδες στο ΟΑΚΑ. Αν βγάλει ψυχή ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Δεν παίζει το περσινό ποδόσφαιρο, αλλά παρόλα αυτά είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννούλης και ο Λημνιός είναι οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ο Ολυμπιακός κάνει ένα καλό πρώτο 20λεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο πέφτει. Ο Ολυμπιακός είναι σε πανικό. Φαίνεται από τις δηλώσεις. Το άγχος το έχει ο Ολυμπιακός. Αν χάσει τελείωσε το πρωτάθλημα.

Η άμυνα του ΠΑΟΚ ισορρόπησε. Ο ΠΑΟΚ θα βάλει γκολ σίγουρα. Δεν υπάρχει... ούτε μία στο εκατομμύριο να μην βάλει. Ο ΠΑΟΚ έχει την... δίψα να πάρει ξανά το νταμπλ.

Είναι πολύ καλύτερος, ενώ στον Ολυμπιακό... σκοτώνονται μεταξύ τους. Υπερτερούμε παντού και στο ρόστερ. Είμαστε μία ομάδα με θράσος και θάρρος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον κ. Αυγενάκη. Είσαι υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Αυγενάκη. Αν ήθελε να κάνει συνάντηση με τον Ολυμπιακό, ας την έκανε μετά το ντέρμπι. Προκαλεί όλη την Ελλάδα.

Έχουμε ηρεμία και η πλάστιγγα γέρνει υπέρ μας, ενώ σιγοκαίει μία... βόμβα στα αποδυτήρια και στα γραφεία του Ολυμπιακού".

Διαβάστε ακόμη...