Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Ώρα Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο Γήπεδο Βύρωνα, τον τοπικό Αθηναϊκό, στο πλαίσιο της φάσης των «16».
Πηγή: acpaok.gr
Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο... λαβωμένος από τις απουσίες ΠΑΟΚ θέλει ν' αφήσει την ήττα του από την Πυλαία, και παρά τις σημαντικές απουσίες του να παραταχθεί στο γήπεδο με μόνο σκοπό τη νίκη-πρόκριση.

Ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα χωρίς του Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη και Τσεσμετζίδη, ενώ εκτός παραμένει και ο Αποστόλου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα θα ακολουθήσουν οι δύο έφηβοι, Βασίλης Γιορανίδης και Κωνσταντίνος Κυριακίδης, οι οποίοι εξαργύρωσαν τις καλές εμφανίσεις τους στην ακαδημία χάντμπολ του Δικεφάλου, και θα πάρουν μία πρώτη... γεύση από τον κόσμο των ανδρών.

Απέναντι του βρίσκει τον Αθηναϊκό, ο οποίος αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία, και πέρασε το εμπόδιο του Νηρέα Χαλανδρίου στην φάση των «32».

Για την αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό, ο αθλητής του Συλλόγου μας, Χάρης Μπαλτατζής, δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι μετά την ήττα από την Πυλαία πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Το ματς κυπέλλου με τον Αθηναϊκό είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
Φάση των «16», Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο Βύρωνα
18:00, Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...