«Ο Ολυμπιακός φοβάται τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα»

Από paok24.com:Ο Ολυμπιακός που δεν πρέπει να μιλά για αδικία, ο Μπίσεσβαρ που ψάχνεται, ο Ακπομ που είναι στον πάγκο και η σύγκριση του περσινού με τον φετινό ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Ο Ολυμπιακός φοβάται τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στην εκπομπή «Τρόικα» του «Libero» με αφορμή το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο βετεράνος επιθετικός του Δικεφάλου:

Για το ματς με Ολυμπιακό που θυμάται πιο έντονα:

«Ένα παιχνίδι μέσα στη Τούμπα που θυμάμαι έχει να κάνει με την αδικία. Το χέρι του Τάκολα... Ο διαιτητής γύρισε και ουσιαστικά μου είπε «όσο και να παίζετε, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε....»

Για το αν υπάρχει φαβορί:

«Δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει την έδρα αλλά και το άγχος. Δεν παίζει ρόλο το αήττητο. Σε τέτοια ματς παίζει ρόλο η συγκέντρωση. Η ηρεμία μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτη ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει κάποιες καλές μονάδες».

Για το γεγονός πως οι ομάδες είναι ισόβαθμες:

«Είναι σημαντικό διότι θα ήταν εντελώς διαφορετική η ψυχολογία. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, έχει πλεονέκτημα σε όλες τις γραμμές. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Το ματς πάντως ξεκινά από το 50%-50% όπως κάθε τέτοιο ματς όταν μιλάμε για ομάδες που είναι στη κορυφή μαζί».

Για το VAR:

«Το VAR διορθώνει τα λάθη. Καλώς ή κακώς υπήρχε προκατάληψη. Εχουν έρθει ξένοι διαιτητές και έχει αλλάξει η ψυχολογία όλων. Δεν υπάρχει το να πάω να σπρώξω λίγο τον διαιτητή, να παίξω με την ψυχολογία του.... »

Για το αν θα ήθελε να έπαιζε:

«Το ρωτάς; Για τέτοια ματς ζει, για τέτοια ματς πρέπει να ζει ο κάθε παίκτης. Αλλά και ως θεατής, θα το ζήσω έντονα όπως πάντα».

Για τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα σε σχέση με την ομάδα του Λουτσέσκου:

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο γρήγορη, πιο επιθετική ομάδα. Εχουν μπει νεαρότεροι παίκτες στην 11άδα. Ο Φερέιρα ήθελε χρόνο να κάνει μια δουλεμένη ομάδα να ακολουθήσει το δικό του δόγμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει:

«Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης – κλειδί. Μπορεί να σου αλλάξει το παιχνίδι. Ψάχνει τον εαυτό του τελευταία. Ο Φερέιρα τον εμπιστεύεται και πολύ καλά κάνει. Ξέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του. Σε τέτοιους παίκτες, οι προπονητές στηρίζουν πολλά».

Για τους παίκτες που δεν παίζουν:

«Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται να συζητιούνται αυτοί. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοιο υλικό που η κουβέντα αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο Λουτσέσκου είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα άριστο κλίμα. Οι παίκτες ήταν παθιασμένοι είτε έπαιζαν 5 λεπτά είτε έπαιζαν 90 λεπτά. Ο Φερέιρα προσπαθεί να βρει τρόπο να το καταφέρει. Να σας πω ένα παράδειγμα. Εγω τον Ακπομ τον γουστάρω ως παίκτη. Μου αρέσει το στυλ του. Δεν παίζει. Λογικό, αφού ο Σφιντέρσκι που παίζει στη θέση του σκοράρει συνέχεια....».

Για το κλίμα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός:

«Είναι τραγικό να μιλάει ο Ολυμπιακός για αδικία στο ποδόσφαιρο... Δημιουργήθηκε θόρυβος τη τελευταία φορά που το είπα, αλλά αυτό πιστεύω και το ξαναλέω. Ο Ολυμπιακός φοβάται τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Ολες οι ομάδες έχουν αδικηθεί κατά καιρούς από τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...