Τάσος Γάτσης: Η ομάδα είναι “ανεβασμένη”

Απο paokvolley.gr: Ο κεντρικός του δικεφάλου, Τάσος Γάτσης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 5η αγωνιστικής, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πηγή: paokvolley.gr
Τάσος Γάτσης: Η ομάδα είναι “ανεβασμένη”

Για το ματς με τον Φοίνικα Σύρου...
"Μετά από την καθαρή νίκη επί του ΟΦΗ, η ομάδα είναι πολύ "ανεβασμένη" και ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι αρκετά μαχητικός. Βέβαια, από αυτή την αγωνιστική, θα έχουμε και την νέα προσθήκη, τον Βαν Ντάικ, που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα τώρα, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε".

Για τη συνέχεια...
"Προχωράμε βήμα βήμα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με δυνατά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο CEV Cup. Ακολουθεί ο επαναληπτικός αγώνας με τον Ολυμπιακό για το League Cup. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και τελικός. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, μαθαίνοντας από αυτά που κάναμε. Πλέον, είμαστε μια διαφορετική ομάδα με τη νέα προσθήκη, του έμπειρου Ολλανδού διαγώνιου. Θα κυνηγήσουμε μια καθαρή νίκη για να φέρουμε τις νίκες στα ίσια, και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης".

Διαβάστε ακόμη...