Ρίχνουν τους τόνους με Σφιντέρσκι

Από sdna.gr:Ο Κάρολ Σφιντέρσκι «εκτοξεύει» τις μετοχές του μέσα από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, από το περιβάλλον του Πολωνού κρατούν χαμηλούς τόνους, διαμηνύοντας πως ο Δικέφαλος είναι η καλύτερη επιλογή για το νεαρό επιθετικό.
Πηγή: sdna.gr
Ρίχνουν τους τόνους με Σφιντέρσκι

Δημοσιευμάτων συνέχεια για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος οδηγεί την κούρσα του πρώτου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με εφτά τέρματα μέχρι στιγμής. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στο... χορό των δημοσιευμάτων μπήκε τελευταία και η Λέστερ, με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν πως άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Δεδομένα ο Πολωνός έχει στρέψει αρκετά βλέμματα πάνω του και το όνομά του βρίσκεται σε αρκετά μπλοκάκια σκάουτερ λόγω της ηλικίας του και της προοπτικής που δίνει μέσα από τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει χαρακτηριστεί άνθρωπος της μιας επαφής, κάνει κάτι περισσότερο από καλά τη δουλειά του, απολαμβάνοντας πλέον και την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα δεδομένου πως είναι βασικός στο πλάνο του Πορτογάλου.

Κάτι που προσυπογράφουν και οι αριθμοί του καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο αποτελεσματικών ποδοσφαιριστών της Super League δεδομένου πως χρειάζεται περίπου 2.5 τελικές προσπάθειες για γκολ, κινούμενος εξαιρετικά έξυπνα μέσα στο «κουτί», όπως έκανε ακριβώς και απέναντι στη Λάρισα, απλώνοντας το πόδι του για την τέλεια επαφή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τόσο στις τάξεις του ΠΑΟΚ όσο και από το περιβάλλον του Πολωνού κλείνουν τα αυτιά τους στα όσα γράφονται και ακούγονται, εκτιμώντας πως αυτή είναι μόνο η αρχή. Οι άνθρωποι του Σφιντέρσκι, εκείνοι που στην ουσία τον καθοδηγούν και τον συμβουλεύουν, παρακολουθώντας στενά τα πεπραγμένα του, έχουν επικεντρωθεί απόλυτα στις τρέχουσες επιδόσεις, εκτιμώντας πως η ιδανική επιλογή για εκείνον ήταν και είναι ο ΠΑΟΚ.

Η επιλογή να αποχωρήσει από την Γιαγκελόνια και να εμπιστευθεί το project του ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη τους δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό και από τη στιγμή που ο Σφιντέρσκι δεν έχει συμπληρώσει καν ένα χρόνο παρουσίας στον Δικέφαλο, δεν συντρέχουν λόγοι βιασύνης και αποπροσανατολισμού. Το βασικό για εκείνους είναι πως ο 22χρονος εξελίσσεται μέρα με την ημέρα στις τάξεις του ΠΑΟΚ, νιώθει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και απολαμβάνει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, έτοιμος να ανοίξει και ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, αυτό της πατρότητας.

Από την άλλη, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ απέρριψε ήδη μια πρόταση για τον Πολωνό στο φινάλε της περασμένης μεταγραφικής περιόδου καθώς δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την προσφορά των πέντε εκατ. ευρώ από τη Ντιναμό Μόσχας. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Ξέρω ότι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου υπήρχε μια πρόταση από την Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν έθεσε καν το θέμα προς συζήτηση. Δεν ήμουν προς πώληση...».

Διαβάστε ακόμη...