Οι… μυθικοί αριθμοί του Βιεϊρίνια (pics)

Από inpaok.com: Οι 200 εμφανίσεις του αρχηγού και η πολύτιμη προσφορά του στον ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
Οι… μυθικοί αριθμοί του Βιεϊρίνια (pics)

Η τρομερή επίδοση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που έφτασε τις 200 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, δεν θα γινόταν να μην μείνει ασχολίαστη από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που παρουσίασε τους... μυθικούς αριθμούς που έχει καταγράψει ο Πορτογάλος με τον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα ο Βιεϊρίνια έφτασε τις 200 συμμετοχές, μετρώντας 154 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, 15 στο Κύπελλο και 31 στην Ευρώπη, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στις 30 Αυγούστου του 2008, στην εκτός έδρας νίκη των «ασπρόμαυρων» με 2-0 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Βιεϊρίνια κατέγραψε την 100η συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ, στις 14 Απριλίου του 2011, στο ισόπαλο 0-0 του Δικεφάλου με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και πλέον «έγραψε» 200 συμμετοχές με την φανέλα των «ασπρόμαυρων» το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στις 200 εμφανίσεις που έχει καταγράψει με την φανέλα του Δικεφάλου, μετράει 38 γκολ και 37 ασίστ, με τα αγαπημένα «θύματα» του Βιεϊρίνια να είναι ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον οποίο μετράει τέσσερα γκολ και οι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, που τους έχει «σκοτώσει» από τρεις φορές αντίστοιχα.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...