Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Οριακή ήττα για την Bonn

  Μπορεί η 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, συνέχισαν τις υποχρεώσεις στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Οριακή ήττα για την Bonn

Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Telekom Baskets Bonn, έχασε με 82-79 στην έδρα της medi Bayreuth και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 1-6. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταία δευτερόλεπτα, με την Bonn να είναι μπροστά με 78-79 13΄΄ πριν τη λήξη, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι από την γραμμή των βολών και πήραν τη νίκη με 82-79. Ο Brandon Frazier είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ για την Bonn, αλλά αστόχησε στο τρίποντο της τελευταίας επίθεσης, το οποίο θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση.

Στην Ισπανία, η Zaragoza επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε της Manresa με 86-79, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και 14 πόντους. Η Manresa ήταν μπροστά με διψήφια διαφορά ακόμα και στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, ωστόσο η Zaragoza έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 31-15 στα τελευταία 9 λεπτά και πήρε τη νίκη με 86-79. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι William Margarity και Jordan Sakho, οι οποίοι είχαν από 16 πόντους, με τον δεύτερο να μαζεύει και 10 ριμπάουντ.

Η Happy Casa Brindisi συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε πολύ εύκολα την Pistoia με 100-67 και πλέον είναι μόνη της στην 2η θέση με ρεκόρ 7-2. Η Brindisi καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, στο τέλος του οποίου ήταν μπροστά με 52-28. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Adrian Banks με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής.

Η Besiktas πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στην Προύσα, καθώς έχασε από την Tofas με 86-80 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τουρκίας, με αποτέλεσμα το ρεκόρ της να πέσει στο 3-6. H ομάδα του Dusko Ivanovic ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου, ωστόσο η Tofas πήρε τον έλεγχο του αγώνα στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Shaquille McKissic με 23 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Στη Γαλλία, η JDA Dijon επικράτησε πολύ εύκολα της Cholet με 72-85 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 8-2. Η Dijon καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε με 24-54, με αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Πρώτοι σκόρερ των νικητών, ήταν οι Rasheed Sulaimon και Richard Solomon, οι οποίοι είχαν από 20 πόντους.

Στη Λιθουανία, η Neptunas πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας, καθώς επικράτησε της Lietuvos Rytas με 91-84 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 7-4. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στην τέταρτη περίοδο, όταν η Neptunas είχε επί μέρους σκορ 30-19. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Deividas Gailius με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Tomas Delininkaitis είχε 16 πόντους.

[

Στην Ουγγαρία, η Falco Szombathely σημείωσε την 7η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, καθώς επιβλήθηκε της Szolnoki με 81-63. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Marko Filipovity με 19 πόντους, ενώ οι Perl Zoltan και Benedek Varadi είχαν από 16 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...