Λουτσέσκου : “Με πονάει πολύ όταν λένε πως έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά”

Απο thessports.gr: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι και πάλι στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας στην Ρουμανία, μετά την κατάκτηση του τίτλου του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Αλ Χιλάλ.
Πηγή: thessports.gr
Λουτσέσκου : “Με πονάει πολύ όταν λένε πως έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά”

Ο Ρουμάνος πρώην κόουτς του Δικεφάλου μίλησε σε ρουμανική ιστοσελίδα για την πίεση που ένιωσε πριν τον διπλό τελικό με τους Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς αλλά και για την επικρίσεις που δέχτηκε στην Ελλάδα όταν αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΟΚ για να πάρει στην Σαουδική Αραβία.

"Είναι μια τεράστια ικανοποίηση, ένα σημαντικό τρόπαιο κάτι που ο κάθε προπονητής ονειρεύεται. Στη συνέχεια, από την πρώτη μέρα που πήρα την ομάδα, έγινε μια εμμονή για να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ και τελικά τα καταφέραμε", είπε αρχικά ο Λουτσέσκου και στην συνέχεια για πρόσθεσε : "Πήρα μια τεράστια ευθύνη. Είχα μια ολόκληρη χώρα πίσω μου που μου έβαλε αυτή την πίεση και σκεφτόμουν την Σαουδική Αραβία, όπου οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι. Πηγαίνω πολύ εύκολα από το ένα κράτος στο άλλο, από το ένα άκρο στο άλλο. Σας λέω ειλικρινά, την περασμένη εβδομάδα έζησα μόνο μέσα στο σπίτι μου, ήταν σαν να ήμουν σε... κλουβί! Όταν ξύπνησα το πρωί, είπα στον εαυτό μου: "Η μέρα έχει έρθει για να κυκλοφορήσεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα".

Ο Λουτσέσκου έβγαλε και μια μικρή πικρία για ότι έγινε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και τα σχόλια που άκουσε ειδικά εδώ στην Ελλάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : "Το καλοκαίρι, όταν επέλεξα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, επικρίθηκα έντονα στην Ελλάδα αλλά και στη Ρουμανία. Με πονάει τόσο πολύ που κατηγορήθηκα ότι έφυγα για τα χρήματα. Στην ψυχή μου τραυματίστηκα και μετά από αυτή την επιτυχία με βοηθάει για να ξεχάσω και έρχεται η ικανοποίηση ότι έκανα τη σωστή επιλογή".

Διαβάστε ακόμη...