«Να δείξουμε στον Άρη ποιος είναι ο Πρωταθλητής!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Χαρά Δημητρίου, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, για τις αλλαγές που βρήκε στον Δικέφαλο με την επιστροφή της, έπειτα από επτά χρόνια θητείας της στην Γερμανία, για την φετινή πορεία στο Champions League, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη και κάλεσε στη Νέα Μεσημβρία τον κόσμο των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Να δείξουμε στον Άρη ποιος είναι ο Πρωταθλητής!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η παίκτρια του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα:

«Η αλήθεια είναι πως ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να παίξουμε το συνδυαστικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε και δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό. Έτσι αναγκαστήκαμε να παίξουμε πιο άμεσο παιχνίδι, δηλαδή με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα.

Καταφέραμε αρκετά νωρίς να ανοίξουμε το σκορ, το οποίο ήταν και πολύ θετικό, αλλά παρ' όλα αυτά και εξαιτίας ενός γκολ που μάλλον κακώς ακυρώθηκε έμεινε το σκορ στο 0-1 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο, πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε λανθασμένα σίγουρα, αλλά ευτυχώς με το όμορφο τέρμα της Κακαμπούκη κάναμε το 0-2.

Δεν είμαστε απολύτως ευχαριστημένες από το ποδόσφαιρο που παίξαμε, βέβαια δεν βοήθησε και το γήπεδο, αλλά στο video είδαμε πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα».

Για την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ:

«Έλλειπα από την ομάδα επτά χρόνια. Το ποδόσφαιρο της Γερμανίας που ήμουν ήταν πολύ διαφορετικό.

Άφησα μια ομάδα που τότε ήταν πολύ δουλεμένη με τον κ. Κατικαρίδη. Ήμασταν πολλές παίκτριες που παίζαμε πολλά χρόνια μαζί. Είχαμε καταφέρει να πάμε και μακριά στο Champions League. Ήταν μια πολύ δουλεμένη ομάδα.

Τώρα που επέστρεψα βλέπω πως το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό. Φυσικά, θέλουμε περισσότερο χρόνο για να... σμίξομε όλες μαζί παλιές και νέες αθλήτριες, ώστε να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάμε καλύτερα τα επόμενα χρόνια».

Για την πορεία στον προκριματικό όμιλο του Champions League:

«Όσο αναφορά το οργανωτικό κομμάτι και βλέποντας τις εγκαταστάσεις της Άντερλεχτ, φυσικά μπορείς να καταλάβεις πως εμείς σαν ερασιτέχνες αθλήτριες, δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση με τις ομάδες του εξωτερικού.

Παρ' όλα αυτά πως όπως είπα και πριν, είμασταν περισσότερο καιρό όλες μαζί, δουλεμένες, θα μπορούσαμε να φανούμε πιο ανταγωνιστικές.

Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ χάσαμε με ένα «βαρύ» σκορ και η δουλειά μας ήταν κυρίως αμυντική, όσο περνούσαν όμως οι μέρες και δενόματσαν όλο και πιο πολύ μεταξύ μας, στα άλλα δύο παιχνίδια δείξαμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο.

Από αυτό το Champions League κρατάμε πως όσο περνούσαν οι μέρες και οι αγώνες, ήμασταν πιο δεμένες και μπορούσαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Γιατί και η Κβίνερ είχε φτάσει την προηγούμενη σεζόν στους «16» και αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα.

Εμείς δείξαμε πως μπορούσαμε να την ανταγωνιστούμε, άρα αυτό σημαίνει πως είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Άρη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Βέβαια, όχι μόνο στα ντέρμπι, όπως αυτό της Κυριακής (24/11) αλλά σε κάθε παιχνίδι.

Για εμάς θα είναι ο 12ος παίκτης, όσο είναι μαζί μας να μας εμψυχώνουν και έτσι όπως πανηγυρίζουμε τους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια, θα είναι και αυτοί ικανοποιημένοι να τα βλέπουν ζωντανά. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο παιχνίδι με τον Άρη.

Είναι ένα ντέρμπι, το δείχνει και η βαθμολογία αυτό, αφού έχουμε μόλις δύο βαθμούς περισσότερους. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ποιος είναι ο Πρωταθλητής, ποια ομάδα είμαστε, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση για την ομάδα μας».

Διαβάστε ακόμη...