Αποκαλύψεις Παϊσιάδη για τους Κουβανούς

Από inpaok.com: Το μέλος της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και φυσικά αναφέρθηκε στο θέμα των δύο Κουβανών, που πλέον αποτελούν παρελθόν από τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Αποκαλύψεις Παϊσιάδη για τους Κουβανούς

Μάλιστα, μίλησε και για τη μεταγραφή του διαγωνίου, σημειώνοντας πως βρέθηκε παίκτης που θα είναι στη Θεσσαλονίκη ως την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι Κουβανοί έφυγαν από την ομάδα, επειδή υπέπεσαν σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, πέραν των ορίων. Έξω από το γήπεδο ήταν η εκπρόσωπος των αθλητών και μιλούσε σε έντονο ύφος με φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τους Κουβανούς παίκτες. Πλησίασε ο κ. Τσαλόπουλος, επενέβη και τελείωσε εκεί το θέμα, αλλά αμέσως μετά μπήκαμε στα γραφεία για να κάνουμε μια έκτακτη σύσκεψη και εντελώς ξαφνικά εισέβαλαν στην αίθουσα οι δυο Κουβανοί, απειλώντας και βρίζοντας, εξαιτίας της προηγούμενης έντασης με φιλάθλους, χωρίς λογική. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Αποφασίσαμε να λύσουμε τα συμβόλαια, γιατί η ομάδα πρέπει να είναι ήρεμη και η απειθαρχία έχει όρια».

Όσον αφορά το μπάτζετ του τμήματος βόλεϊ ανέφερε:

«Το τμήμα βόλεϊ έχει μπάτζετ 1 εκ. ευρώ και τα λεφτά τα βάζουν ο κ. Κατσαρής και ο κ. Τσαλόπουλος, έχουμε 400 διαρκείας και σε αυτό το χαμηλό νούμερο έπαιξαν ρόλο και τα μπερδέματα με τους Κουβανούς. Αποδείξαμε ότι τα λεφτά τα είχαμε στείλει στον Άγιο Δομίνικο για τους Κουβανούς, παρά τα όσα έλεγαν οι εχθροί του ΠΑΟΚ και μάλιστα τα λεφτά εστάλησαν δυο φορές, εκεί που εκδίδονται τα δελτία τους».

Όσον αφορά τη μεταγραφή διαγωνίου σημείωσε:

«Έχει βρεθεί διαγώνιος παίκτης για την ομάδα, θα έρθει έως την προσεχή Πέμπτη και θα είναι στο επόμενο παιχνίδι κανονικά, ενώ τον Δεκέμβριο θα πάρουμε και άλλους παίκτες, με πιο απαραίτητο τον κεντρικό».

Διαβάστε ακόμη...