«Έδωσα τα πάντα στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο Ροντρίγκο Ρέι περνάει τη σεζόν αγωνιζόμενος στο Μεξικό και την Πατσούκα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Έδωσα τα πάντα στον ΠΑΟΚ!»

Ο Αργεντίνος πορτιέρο με το... καλημέρα έγινε ο βασικός πορτιέρο του συλλόγου από την πολιτεία Ιδάλγο και έως τώρα αποτελεί έναν από τους διακριθέντες της ομάδας.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί της Πατσούκα που μέσω των social media ζητούν από την Πατσούκα να τον αποκτήσει με το τέλος του πρωταθλήματος του Μεξικό.

Ο Ρέι έως τώρα έχει αγωνιστεί σε 17 αγώνες που σημαίνει 1530΄λεπτά στα μεξικανικά γήπεδα. Πάντως, η ομάδα του δεν τα πάει καλά, αν σκεφτεί κανείς πως λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 11η θέση.

Το INPAOK εντόπισε τον Αργεντίνο πορτιέρο και συνομίλησε μαζί του για την εμπειρία του Μεξικό και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρέι:

Ροντρίγκο πώς περνάς στο Μεξικό; Πώς είναι η ζωή εκεί;

«Η ζωή στο Μεξικό είναι ωραία... Εμείς ζούμε σε μία ήσυχη πόλη που δεν έχει φασαρίες και είναι ασφαλής τόσο για μένα, όσο και για την οικογένεια μου».

Θα έλεγες πως ο ΠΑΟΚ και η Πατσούκα έχουν αρκετές διαφορές;

«Είναι δύο πολύ διαφορετικές ομάδες. Είναι και οι δύο απίθανοι σύλλογοι, όπως και οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτούς, αλλά και οι οπαδοί τους».

Ποιες οι διαφορές των δύο πρωταθλημάτων;

«Το μεξικάνικο πρωτάθλημα θα έλεγα πως είναι πιο δύσκολο, γιατί πάνω κάτω όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, οπότε όλοι μπορούν να νικήσουν τους πάντες. Στην Ελλάδα υπάρχουν ξεκάθαρες διαφορές επιπέδου ανάμεσα στις ομάδες. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ είναι πιο ισχυρός από τις υπόλοιπες ομάδες».

Όταν έφευγες δεν ήσουν και τόσο καλά ψυχολογικά... Πώς είσαι πλέον;

«Ναι νιώθω πιο ήρεμος πλέον. Παίζω συνέχεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και την ψυχολογία μου».

Έχεις παρακολουθήσει κάποιο ματς του φετινού ΠΑΟΚ;

«Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω κάποιο παιχνίδι live διότι όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω ελληνικά κανάλια εδώ στο Μεξικό. Ωστόσο, βλέπω τα highlights και γνωρίζω πως η ομάδα και φέτος είναι αήττητη και στοχεύει ξανά στο νταμπλ».

Μιλάς καθόλου με παίκτες του ΠΑΟΚ;

«Ναι έχω επαφές. Κυρίως με τους Βαρέλα και Κρέσπο και μου λένε για το πως τα πηγαίνει η ομάδα. Βέβαια μιλάω και με τους Σάκχοφ και Κάνιας που δεν βρίσκονται πλέον στην ομάδα».

Βλέποντας τις αντιδράσεις των οπαδών της Πατσούκα προς το πρόσωπο σου και διαβάζοντας κάποιες μεξικανικές ιστοσελίδες βλέπω ότι και ο κόσμος και η διοίκηση της ομάδας είναι χαρούμενοι με την παρουσία σου εκεί. Βλέπεις με καλό μάτι την παραμονή σου εκεί;

«Ναι, η αλήθεια είναι πως είναι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι με τις επιδόσεις μου στην Πατσούκα. Θα συνεχίσουμε μαζί ως το τέλος του δανεισμού και στη συνέχεια θα δούμε τι είναι το καλύτερο για εμένα. Εγώ θέλω να είμαι κάπου που θα αγωνίζομαι».

Πλέον είσαι στο Μεξικό μακριά από τον ΠΑΟΚ και την καθημερινότητα του. Γυρνώντας πίσω θα έλεγες πώς έκανες κάτι λάθος και δεν έπαιζες; Έχεις μήπως καταλάβει τον λόγο που δεν έπαιξες τόσο πολύ με τον Δικέφαλο στο στήθος;

«Δεν νομίζω πως έφταιξα κάπου για να σου πω την αλήθεια. Ξέρω ότι έδωσα τα πάντα για τον ΠΑΟΚ τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες που έπαιξα. Ήμουν ο πρώτος που πήγαινα στην προπόνηση και ο τελευταίος που έφευγε. Όσον αφορά τους αγώνες δεν θεωρώ ότι έκανα κάποιο μεγάλο λάθος. Ωστόσο, η απόφαση του προπονητή ήταν να μην παίζω και ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό για μένα. Τώρα αυτός έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ και έχει έρθει ένας νέος προπονητής, που δίνει ευκαιρίες στους τερματοφύλακες να παίζουν...»

Θες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσεις ακόμα μια φορά τη φανέλα του βασικού;

«Το να επιστρέψω ή όχι, δυστυχώς δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ για το τι θα γίνει με το μέλλον μου».

Προτιμάς την ατμόσφαιρα της Τούμπας ή του σταδιού Μιγκέλ Ιδάλγο;

«Και οι δύο ομάδες έχουν παθιασμένους οπαδούς, αλλά θα σου πω ψέματα αν δεν σου πω ότι προτιμώ την Τούμπα. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο είναι απίστευτη!»

Διαβάστε ακόμη...