«Παιχνίδι μεγάλης σημασίας, παίρνουμε ιδιαίτερη δύναμη από τον κόσμο»

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε παιχνίδι μεγάλης σημασίας το αυριανό με το Ρέθυμνο και στάθηκε στην ώθηση που δίνει ο κόσμος στην ομάδα.Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
Πηγή: paok24.com
«Παιχνίδι μεγάλης σημασίας, παίρνουμε ιδιαίτερη δύναμη από τον κόσμο»

"Την εβδομάδα που μας πέρασε, πήραμε μια σημαντική νίκη για το Basketball Champions League, αλλά δεν είχαμε τον χρόνο να την πανηγυρίσουμε, καθώς το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ρέθυμνο είναι πολύ μεγάλης σημασίας για εμάς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να τηρήσουμε το πλάνο του προπονητή μας για να φτάσουμε στη νίκη. Το Ρέθυμνο έχει δείξει φέτος ότι είναι πολύ καλή ομάδα, που ξέρει να παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και σίγουρα θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για αυτό τον αγώνα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και τους κανόνες μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Στο παιχνίδι με τη Σαραγόσα, ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ήταν καταλυτικός για την εξέλιξη του ματς. Τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και το Σάββατο και είμαι σίγουρος ότι θα είναι. Είναι φανερό ότι παίρνουμε ιδιαίτερη δύναμη όταν τον έχουμε στο πλευρό μας, μας δίνει ώθηση και μας κάνει να παίζουμε καλύτερα".

Διαβάστε ακόμη...