«Όπλο» του Ρεθύμνου η άμυνα

ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο έχουν το ίδιο ρεκόρ μετά από επτά αγωνιστικές (2-5) και αύριο, η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη καλείται να κερδίσει μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
«Όπλο» του Ρεθύμνου η άμυνα


Το αυριανό παιχνίδι, αναμένεται να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτό με τη Σαραγόσα, κόντρα σε μια ομάδα, που επιτρέπει 69,4 πόντους στους αντιπάλους της.

Το μεγαλύτερο παθητικό του Ρεθύμνου ως τώρα, είναι οι 86 πόντοι του Λαυρίου την έκτη αγωνιστική, ενώ στις δύο νίκες που έχει κάνει στην Κρήτη με ΑΕΚ και Προμηθέα, δέχτηκε 67 και 63 πόντους, αντίστοιχα.

Κινητήριος μοχλός της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου, είναι ο Κόνερ Φράνκαμπ, ο οποίος σκοράρει 18,2 πόντους μέσο όρο, ενώ δίνει και 3.5 ασίστ ανά παιχνίδι. Ο Χριστοδούλου τον ακολουθεί με 10,8 πόντους, ενώ σημαντικό ρόλο έχουν οι Αμερικανοί, Λι, Χότον, Μάρεϊ, Χάρις και Γκόρντον.

Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του, υπό τις οδηγίες του Χαραλαμπίδη, ανεβάζει ψηλά το σκορ στην έδρα του και κάτι ανάλογο καλείται να κάνει και αύριο και να μην επιτρέψει το Ρέθυμνο, να επιβάλλει το δικό του ρυθμό, μέσα από την άμυνα του.

Διαβάστε ακόμη...